Şimdi Ara

Satılık FX8320 Sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemdeki çoğu parçayı forumdan aldım. PC Sorunsuz ve stabil çalışmaktadır, isteyen deneyerek alabilir, şehir içi satılıktır bu kasa kargolanmaz çok ağır :)
    Monitör yoktur. Yalnızca kasa satışta. Ayrıca hdd'siz satılacaktır. Parça satışı vardır yalnız ilk olarak anakart+işlemciyi satarsam parça satışa geçebilirim çünkü sistemi aktif kullanmaktayım şuan.
    Satış sebebim, fazla geldiğinden ve oyun oynama alışkanlığım olmadığından sistem küçültmedir. Ufak bir oyunum var onu çalıştırsın yeter bir sistem ayarlamak istiyorum bunu sattıktan sonra.
    core 2 quad bir sistem ile farkını alarak takas yapabilirim mantıklı teklifi olan çıkarsa. Son olarak anakart + işlemci + soğutucunun 2014 - 4. aydan vatan faturası vardır garantisi ne kadar sürüyor bilemiyorum 2. el aldığım için. Büyük ihtimalle devam ediyordur.

Anakart: Gigabyte 990XA-UD3 - 200 TL
    İşlemci: Amd fx 8320 - 320 TL
    Soğutucu: Cooler master hyper 212 evo - 70 TL
    Ram: 6GB (2+4) kingston hyperx 1600Mhz DDR3 - 80 = 4GB, 50 = 2GB - 130 TL
    Ekran Kartı: Sapphire hd 5850 xtreme - 150 TL
    Kasa: Inwin b2 stealth bomber 570 Watt - 130 TL

Komple Satış Fiyatı: düz 1000 TL yapıyor. Üzerinden bir miktar pazarlık yapılır tabi komple almak isteyen çıkarsa.
    Parça satışı için lütfen pazarlık istemeyin.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mistakilla -- 15 Aralık 2014; 0:59:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK - 8700K Sistem
    7 yıl önce açıldı
    İ3 9100f sistem SATILIK
    3 hafta önce açıldı
    Satılık AMD FX8320
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.