Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Full Sistem Kaçmaz Uygun Fiyat Satın Al 20 Mayıs 2012 15:00 1 1 Satılık Full Sistem Kaçmaz Uygun Fiyat Herkese Merhaba; --Boş da durmakta olan bilgisayarımı satıyorum. Sadece Kasa olarak. Sistem Stabil Sorunsuz Çalışmaktadır. Temiz bir şekilde W7 formatlı olarak gönderilecektir. Kasanın Özellikleri ; -İntel E5500 2MB Cache 2.80GHZ 800MHZ FSB) -ECS G31T-M7 anakart 2X DDR2 Slot, PCI-EX , Onboard Vga -4GB Kingston DDR2 667 MHZ Dual Ram -Samsung HD322HJ 320GB SATA2 HDD -LG SATA DVD/RW -Mini ATX Digital Kasa -GMC 250 WATT Slim Power (8CM FAN) Sistem bu şekilde sorunsuz kullanılmıştır. Şuan boş da duruyor. Sistem İçin İstediğim Rakam Pazarlıksız 250TL. İstanbul / Avrupa yakası elden teslim edebilirim, Diğer illere önce havale sonra gönderi şeklinde çalışıyorum. Kargo Bedelini Ben Karşılayabilirim Sistem de Ekran Kartı Yoktur. Onboard VGA mevcuttur. Hızlı, ve sorunsuz bir sistemdir. Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık EP35C-DS3R+Q8400+4GB DDR3+320GB WD SATA2 HDD Q8400 + RX 250 GDDR5 + SSD'Lİ Uygun Fiyatlı Sistem Satılık 932NW 18.5" LCD Monitör Satılık 16GB Iphone 5S Garantili, Sorunsuz. 950TL.
quote:Orijinalden alıntı: terapi_triyaki Herkese Merhaba; --Boş da durmakta olan bilgisayarımı satıyorum. Sadece Kasa olarak. Sistem Stabil Sorunsuz Çalışmaktadır. Temiz bir şekilde W7 formatlı olarak gönderilecektir. Kasanın Özellikleri ; -İntel E5500 2MB Cache 2.80GHZ 800MHZ FSB) -ECS G31T-M7 anakart 2X DDR2 Slot, PCI-EX , Onboard Vga -4GB Kingston DDR2 667 MHZ Dual Ram -Samsung HD322HJ 320GB SATA2 HDD -LG SATA DVD/RW -Mini ATX Digital Kasa -GMC 250 WATT Slim Power (8CM FAN) Sistem bu şekilde sorunsuz kullanılmıştır. Şuan boş da duruyor. Sistem İçin İstediğim Rakam Pazarlıksız 250TL. İstanbul / Avrupa yakası elden teslim edebilirim, Diğer illere önce havale sonra gönderi şeklinde çalışıyorum. Kargo Bedelini Ben Karşılayabilirim Sistem de Ekran Kartı Yoktur. Onboard VGA mevcuttur. Hızlı, ve sorunsuz bir sistemdir. tarafımdan alındı