Cihazda chip takılıdır (DVD'ye çekilen oyunları oynatır) onun için her bölge kodlu oyunu çalıştırır ama soft mode kurulu olduğu için HDD'den oynuyorum DVD kullanmadım bu yüzden lenside iyi durumdadır. İnternetten wii iso oyunlarını indirip HDD'ye atıp rahatlıkla oynayabilirsiniz.
ayrıca alete gamecube oyunlarını usb'den oynamak için gerekli ayarlar yapılmıştır. elinizde bulunan bir usb hdd ile. gamecube oyunlarını da oynayabilirsiniz.
-Beyaz Wİİ Konsol (tv kablosu ve adaptörleri dahil) -3.5" Siyah 500 GB HDD Philips (içinde 0 civarı oyun var) -2 Adet Remote (orjinal) -2 Adet NUNCHUCK (orjinal) -2 Adet Wii motion plus (silikon kılıflı) -2 Adet Remoteiçin silikon kılıf -1 Adet CLASSIC CONTROLLER (gamecube oyunlarını oynamak için) -Gamecube oyunlarını kaydetmek 128 mb memory card. -Kendi orjinal kablosu ve ayrıca HD oynabilmek içinde wii component kablo orjinal -Wii Sensör bar -Wii Zapper (tabanca) -Wii Box Eldiveni 2 çift (içine remote ve nunchuck takılıyor neredeyse hiç kullanılmadı) -Wii Taşıma çantası (Orjinal)
hepsi birlikte 350 tl istiyorum. pazarlık yok. satılmazsa önemli değil.