Şimdi Ara

SATILIK FULL KUTU LG K510 STARDUST

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SIFIRDAN FARKSIZ KVK GARANTİLİ FULL KUTU LG KF510 1 GB HAFIZA KARTIDA VARDIR TAKAS VEYA PAZARLIK YOKTUR 255 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fishmen -- 14 Haziran 2009; 23:12:40 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yorumsuz

quote:

Slm,
    Forumda 2 haftalık cihaz satılık 260 tl ye satılık, gitmiyor. Fotolar sizdeki telefona ait ise temiz gözüküyor.

Telefonu yaklaşık 1 aydır satmaya çalışıyorsunuz o zamandan bu zamana 280 den 240 düşmüşsünüz. Hiç uğraştırmadan bekletmeden donanımsal ve yazılımsal bir sorunu yoksa nakit 200 tl verebilirim.

Olumsuz da olsa cevap verirseniz sevinirim.

Hayırlı satışlar ,
    mav1li

quote:

Fishmen:
    veririm ederim ayaklarını geç bana çakallıkta yapma sen giderken ben geliyodum 1 ayda bekler 2 ayda bekler senin gibi ölücüler mutlu olucak diye millet ucuz vermek zorundamı 200 tl hurdasını satıyorlar bunun hadi yol al

quote:

Fishmen:
    1 tane salak ucuz verdi diye millete şu kadar eder bu kadar eder msj atmayın diğerlerine benzemem küfürü yersin bak bedava mal bulsanız ona bile pazarlık edersiniz 200 tl verirmiş miş sen kimsinki lan benim mala fiyat veriyosun ordan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mav1li -- 3 Temmuz 2009; 14:15:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.