Şimdi Ara

satılık Fujifilm FinePix HS10 -bursa-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün bir sanal satış sitesinde paylaştığım içeriği aynen buraya kopyalıyorum ürünle ilgili tüm detaylar aşağıda yazıyor
    güvenli bir satış için bursa içi elden satıyorum.

bu arada bursa altıparmakta dükkan sahibiyim ilgilenen arkadaşları dükkanıma beklerim almanız şart değil çayımı içmeye beklerim.:)

ürünün fiyatı :: tüm hediyeler dahil 700 TL DİR.
    kredi kartına tek çekim yapabilirim.

ürünle ilgili her türlü sorunuzu memnuniyetle cevaplarım.

not : ürünü satış sitesi üzerinden kredi kartı ile almak isterseniz orada fiyat 750 tl dir . bilginiz olsun.

.....................................................................................................orjinal ilan.............................................................................................

ürünü 10 gün önce aldım ,ürün ile ilgili bir sorunum yok sadece baskı kalitesi bana göre biraz yetersiz bu yüzden 18 mp bir cihaz alacağım satma sebebim bu . ürünün tüm aksesuarları mevcuttur bunları hediye olarak yazmıyorum zaten bunlar ürünle birlikte gelen aksesuarlar.hediye olarak verdiğim ürünleri aşağıda yazdım.

............ürünün kendi aksesuarları.............

-KUTUSU.
    -USB kablosu.
    -TV OUT kablosu.
    -OBJEKTİF kapağı.

............ürünle ilgili tüm açıklamalar.........

-türkçe menü
    -türkçe kullanım klavuzu.
    -ürün yurtdışından gelmiştir.
    -orjinal ve ENDONEZYA(İNDONESİA) üretimidir.
    -tüm aksesuarları mevcuttur.
    -aldığım ilk gün hiç kullanmadan TİFFEN marka UV lens taktım yani objektife hiç toz dahi deymedi.
    -cihazda hiçbir çizik veya kusur yoktur.
    -sadece 50 adet fotoğraf çekildi (kapalı alanda deneme amaçlı)
    -cihazı hiç dışarıda kullanmadım çünkü cep telefonu üzerine bir dükkan işletiyorum zamanım olmadı.

................hediyeler...................
    -ekran jelatini üzerinde takılıdır........................................5 TL
    -58 mm UV filtre............................................................25 TL
    -VARTA marka pil şarj cihazı ve 4 adet VARTA pil.............69 TL
    -4 adet SONY marka şajlı pil ..........................................30 TL
    -8 GB hafıza kartı..........................................................25 TL

........................ürünle ilgili her konuda soru sorabilirsiniz.......................
    ........................bu arada BURSA içi olan arkadaşları dükkanımda ağırlamaktan mutluluk duyarım, ürünü incelemek üzere gelebilirler.........................................

satış sitesi üzerinden kredi kartı ile almak isterseniz orada fiyat 750 tl dir . bilginiz olsun.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackalx_06 -- 11 Temmuz 2011; 10:44:23 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyatı ben mi göremedim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuloguz

Fiyatı ben mi göremedim....

kardeşim kusura bakma konuyu tam düzenlemeden açmışım yanlışkla şimdi düzenledim.:)

• HAYIRLI SATIŞLAR aynı üründen banada 1 ay önce yurtdışından hediye geldi bizim gibi amatöre çok bile :)) ama prof laştıkça bende daha büyüklere göz dikebilirim hocam bu arada telefon alım satımı yapıyorrmuşsunuz samsung galaxy s2 satıyomusunuz tşk ler
  • quote:

Orijinalden alıntı: VOLEYBOLCUizm

HAYIRLI SATIŞLAR aynı üründen banada 1 ay önce yurtdışından hediye geldi bizim gibi amatöre çok bile :)) ama prof laştıkça bende daha büyüklere göz dikebilirim hocam bu arada telefon alım satımı yapıyorrmuşsunuz samsung galaxy s2 satıyomusunuz tşk ler

evet kardeşim amatör kullanım için gerçekten çok iyi bir model ,ama ben baskı kalitesi için satıyorum bunu pek hesaba katmamıştım sonradan aklıma gelince satmak zorunda kaldım 18 mp ve üzeri bir makine alacağım..

bu arada galaxy s2 nakit size özel olarak 1570 tl ye getirebilirm tabi bu bugün için geçerli fiyat ,kur değerine göre günlük değişiyor.

tabi bursada iseniz netten satışa şu an hazır değilim

ayrıca şu an bu cihazı almak pek akıllıca olmaz fiyatlar yakında düşecek o zaman almanızı tavsiye ederim ve yardımcı olurum.:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fujifilm Hs20 Exr Nasıldır ?
    14 yıl önce açıldı
    Satılık FujiFilm X100
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.