Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK FSP Hydro G 750 Serisi 80Plus Gold 750W Full Modüler Güç Kaynağı Satın Al 15 Ekim 2022 14:03 1 1 SATILIK FSP Hydro G 750 Serisi 80Plus Gold 750W Full Modüler Güç Kaynağı Ürün çok az kullanıldı yaklaşık 1-1.5 yıl önce sistemi değiştirdiğimde kutusuna kaldırdım o zamandan beri öyle bekliyor. Kutuladıktan sonra ilan açmıştım ama sonra ilgilenip güncellemedim, aynı ilanı aktif ediyorum. :) CW yada başka herhangi bir problemi yoktur. Tüm kablolarıyla birlikte kutusu faturası her şeyi bulunmakta, garantisi bitmiştir. İzmir içi elden teslim tercihimdir. Fiyat: 890 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 890 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Aydın Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Asus TUF Gaming GT501 SATILIK FSP Hydro G 750 Serisi 80Plus Gold 750W Full Modüler Güç Kaynağı SATILIK ASUS ROG STRIX 3060 OC V2 Satılık ASUS TUF B450-PLUS GAMING