Şimdi Ara

[Satılık] Fifa Mobile 2019 | 61 Level | 96 Gen / 120 Kimya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çorum İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 96 Gen Fifa Mobile Hesabı var, kendi hesabımdır. Hergün düzenli olarak oynamaktayım ve telefonumun (HTC Desire Eye) oyun grafiklerinden ötürü çok kasma yapması sebebi ile hesabımı satmaya karar verdim. Oyunun bağlı olduğu gmail hesabımı vereceğim, hesapta sadece Fifa Mobile oyununa bağlanılmıştır, başka da oyun oynamamıştım zaten. Oyuna o kadar emek verdim, emeklerimin boşa gitmesini istemiyorum, güzel kasılmış ve her imkanı olan bir hesap alan kişiyede bir güzellik olur. Hesapta Paris Saint Germain kadrosu kuruludur fakat istediğiniz kadroyu çok rahat kurabileceğiniz değerde oyuncular ve 5.9 milyon nakit para bulunmaktadır. Zaten hesapta 800+ üzerinde oyuncu vardır, çoğunluğu değersiz olsada, xp basmak için veya satışa koyarak damlaya damlaya göl olur deyimini gerçekleştirebilirsiniz. Zaten hesaptan resimleri paylaşacağım, ne demek istediğimi anlayacaksınızdır. :D

Şuanda hali hazırda kurulu olan takım kadrosu (Kadroda en çok beğendiğim oyuncular Neymar, Draxler ve Dembele'dir, hem sağ ayak hem sol ayak kabileyeti çok yüksek, ters ayak reytingi 5 (En yüksek değer.) olduğu için affetmiyorlar. Big Grin

İlk önce Tottenham kadrosu kurmayı düşünüyordum o yüzden biraz adam toplamıştım ama sonra PSG'yi kurmak için oyuncuları toplamayı bırakmıştım. Ama Tottenham'dan da birçok oyuncu güzel etkinlik kartlarıyla mevcuttur. İsterseniz bu kadroyu rahatca tamamlayabilirsiniz.

Yedek oyuncular kısmını gördüğünüzde şaşırabilirsiniz. :D O kadar oyuncu nasıl mevcut, diyeceksiniz. Çok fazla oyuncu gelişimi yapmadım, her çıkan oyuncuyu tuttum elimde belki lazım olur diye. Ayrıca yedekte birçok Arjantinli, Nijeryalı oyuncu bulunmaktadır. Sebebi ise Mart ayı içerisinde gelmesi beklelien SBC (Kadro Kurma Görevleri) gelecek olmasıdır, ikon oyuncuları almak için gelecek olan görevler sayesinde özellikle Nijaryalı oyuncular çok değerlenecektir.

Daha düşük genli oyuncuları paylaşma gereği duymadım. :D Bu kadarı yeterlidir sanırım. :D

Beceri geliştiricileri elimde genelde 5-8 level arasındadır, sadece kullandığım oyuncuların beceri geliştiricilerini geliştirdim, diğerleri de geliştirmek için elimde fazladan birçok geliştirici vardır fakat geliştirilmeyi bekliyor. Dilediğiniz gibi geliştirebilirsiniz. Karşı atakta Fifa Şampiyonasına çıkılmıştır ve tüm Beceriler aktiftir.

Şampiyonlar Liginde henüz maçları yapmadım ama yaptığım zaman 200 Puana yaklaşacaktır. :D Bu da ekstradan yeni bir elit oyuncu demek oluyor.

Bu haftaki haftanın takımı çok güzel geçtiği söylenilemez ama puanlar göze güzel görünüyor. İşe yarıyacak oyuncu geldiği zaman mevcut puanlar sayesinde o oyuncuyu elde etmek çok kolay olacak.

Hesap şuanda Vip 10 seviyesindedir ve Pazar avantajı sayesinde çok güzel pazardan kâr elde edilebiliyor. 1 hafta içinde Vip seviye 11 olacaktır.

Oyundan etkinliklerden ve paketlerden gelen EXP eşyalarını kulanmadım ve birsürü EXP mevcuttur pakette. Bu EXP'ler sayesinde istediğiniz oyuncuyu istediğiniz seviyelere çok rahat bir şekilde yükseltebilirsiniz.

Son olarak da 3.606 Lig Puanı birikmiş durumdadır, istediğiniz paketlerden bol bol alabilirsiniz.

Ödeme şekli Ziraat Bankasına yapılacaktır. Fiyat konusunda PM atabilirsiniz. Uçuk fiyatlar talep edilmeyecektir, orta noktada anlaşabiliriz. :D Beni Facebook ve/veya Skype'dan da ekleyebilirsiniz. Ayrıca senkroncu.com'daki Zombi TR Co-Admin benim, benimle oradan da irtibata geçebilirsiniz.

Facebook : facebook.com/ZombiTRs
    Website : Senkroncu.Com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zombi TR -- 1 Mart 2019; 10:48:4 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Oyunda kadronun şuanki hali, Forma etkinliğinden PSG forması, Atletico Madrid forması, Tottenham forması ve Chelsea forması alınmıştır! Hesapla ilgilenen olursa 100 ₺ gibi ucuz bir fiyattan devredeceğim.

Hesap Fiyatı : 100 ₺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zombi TR -- 10 Mart 2019; 16:53:5 >

• Hesap 70 TL'den Satılmıştır! Bilginize sunuyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.