Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK FIFA 21 PC FİYAT DÜŞTÜ! Satın Al 7 Kasım 2020 23:55 1 1 SATILIK FIFA 21 PC FİYAT DÜŞTÜ! Elimde Fifa 21 Origin hesabım var. İleride satarım diye yeni bir origin hesabına açtım oyunu. Şu an içerisinde Boşta 345K para ve baya değerli oyuncu bulunmaktadır. Kulüp ismini dahi değiştirmedim. E-mail, gizlilik sorusu vs. her şeyi dahil verilecektir. Market ve web app açıktır.İlk 11'de Davinson sanchez, Mendy, Ricardo Pereira, Allan, Sissoko, Ben Yedder, Coman ve Traore satılabilir, diğerleri satılamaz.Yedeklerde Kane, Modric, Bruno Fernandes, Osimhen,Richarlison satılabilir, diğerleri satılamaz.Ayrıca bir sürü SBC yapmalık +83 oyuncu var.İletişim için PM atabilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana, Çukurova Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SİLİNEBİLİR SATILIK FC 25 1.6 MİLYON COINS PS/XBOX [SATILDI] Satılık EA FC 25 900K coins Satılık Siyah iPhone 15 128GB YD
Güncel ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SİLİNEBİLİR SATILIK FC 25 1.6 MİLYON COINS PS/XBOX [SATILDI] Satılık EA FC 25 900K coins Satılık Siyah iPhone 15 128GB YD
GÜncel ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SİLİNEBİLİR SATILIK FC 25 1.6 MİLYON COINS PS/XBOX [SATILDI] Satılık EA FC 25 900K coins Satılık Siyah iPhone 15 128GB YD
Fiyat güncel ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SİLİNEBİLİR SATILIK FC 25 1.6 MİLYON COINS PS/XBOX [SATILDI] Satılık EA FC 25 900K coins Satılık Siyah iPhone 15 128GB YD