Şimdi Ara

Satılık Faturalı Garantili Mavi SX1+256 MMC Hediyeli resimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon garantili ve faturası mevcut.Yalnız faturanın fotokopyası var.
    Zaten tel benim adıma kayıtlı sorun yok yani.
    Telefonda donanımsal bir arıza mevcut değil.Üzerinde çizikler var yok değil.Fakat çizikler derin değil.Belli belirsiz.Arkada kameranın yanındaki ne olduğunu bilmediğim yerin orada var derin bir çizik bu çizikte düşmeden kaynaklanmadı.
    Telefonun garantisi yanılmıyorsam şubat ayı sonunda dolacak.Bu zaman kadar servise gitti gitmedi değil.
    gidiş sebebi sadece tuş tutukluğundan oldu.Sanırım buda tozlanmadan oldu.Çünkü şuana kadar hiç boardu değişmediler sildiler geri vardiler. Dediğim gibi 256 MMC kart hediye.Bütün aksesuarları mevcut yalnız tel ocak sonuna kadar satılırsa usb kabloyu istanbuldan abim vasıtasıylla göndericeğim (kargosu benden)ben şuan Erzurumdayım okuyorum.Eksiksiz elinize geçecek yani sorun yok.Kutusu mevcut değil ona uygun bir kutum var ama.
    Bunlarla beraber fiyat:175 YTL Çok az bir pazarlığımız var (sünnet yerine gelsin).Teklifler PM den.
    Referanslarım imzamda var.Burada birumut ile birebir tel değiştim nasıl bir tel verdim kendisine sorabilirsiniz.
    Diğer 2sinde bigmucitten K750 almıştım,killnod dan da ekran kartı.Aynı zamanda güvenirlilik açısından açıkartırma sitelerinden profilime bakabilirsiniz.(freeplanet ve pugulli)
    Ödeme ve gönderim koşullarını biliyorsunuz.
    İlginiz için saolun
    Not:resimler yüklenecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pugulli61 -- 12 Ocak 2007; 0:43:14 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • pm cevaplandı satışa devam

• telefonun bir resmini koyabilirmisin...
  • resimler eklendi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.