Şimdi Ara

Satılık Exper Easypad P10MAN Sıfır Garantili Tablet PC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Exper Easypad P10MAN Tablet PC (EDİT: GÜNCEL FİYAT 650,00 TL) bedel ile satılıktır. Ürünün kutusu hiç bir şekilde açılmamış, ürün hiç bir şekilde kullanılmamış olup, ilk kullanıcısı alıcı kişi olacaktır. Fotoğrafları çözünürlük yüksek olduğu için sayfanın ayarı bozulmasın diye link olarak verdim, linke tıklayarak fotoğrafları görebilirsiniz, kendi orjinal çekimimdir. İstanbul içi elden teslim (avrupa yakası) ilk tercihimdir. İstanbul dışı alıcı çıkar ise, önce tarafıma ürünün ödemesi yapılır, sonra kargolama işlemi tarafımca gerçekleştirilir, teslimat sağlanır. Ürün ile ilgili özel mesaj atarak telefon numarama ulaşabilirsiniz.

Ürün özellikleri üretici-distribütör firmalar ve çeşitli internet kaynaklarından alınmıştır. Özellik bilgilerinin doğruluğu tarafımızdan %100 garanti edilememektedir.

Disket sürücü
    Sabit Disk Kapasitesi32 GB
    Renk
    RenkSiyah
    Teknik detaylar
    Wi-Fi

Ekran
    Ekran Boyutu9.7"
    İşletim sistemi/yazılımı
    İşletim SistemiAndroid 3.1
    Diğer
    MarkaExper
    Disk Kapasitesi32 GB
    SerisiEXPER EASYPAD
    Kamera
    Ekran TipiLED

Satılık Exper Easypad P10MAN Sıfır Garantili Tablet PC Satılık Exper Easypad P10MAN Sıfır Garantili Tablet PC Satılık Exper Easypad P10MAN Sıfır Garantili Tablet PC Satılık Exper Easypad P10MAN Sıfır Garantili Tablet PC
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drhardware -- 27 Mayıs 2013; 19:39:05 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Asus Orjinal Pc
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.