Herkese merhaba, Uzun zaman önce bu forumdan bir arkadaştan satın aldığım Evga GTX280 ekran kartımı XFX 7970 Black Edition O.C'ye geçtiğimden dolayı satmak istiyorum.
Kart EVGA GTX280 1GB 512Bit modelidir.Yurtdışı üründür ve faturası yoktur.Kartın kutusu ve köpükleri duruyor.Ama kutu içeriğinin kitapçıklarını ve bir kaç kablosunu bulamadım.Fakat tekrar bakarım.
Kart devamlı standart hızlarında kullanılmıştır.Sadece deneme amaçlı bir kaç kez O.C denemesi yapılmıştır.Kart kesinlikle zorlanmamış olup kartla uzun süre sadece ''Diablo II'' oynanmıştır:)Doğru dürüst 3 D oyun oynanmışlığı yoktur,sadece deneme amaçlı bazen oyunlar kurulup çok kısa süre oynanmıştır.
Kartın herhangi bir arızası bulunmamaktadır,hiç bir şekilde tamir görmemiştir.Sadece 1 sene önce genel kasa temizliği yapılırken kartın soğutucusu sökülüp,işlemcisine kaliteli termal macun sürülmüştür.
Aşağıya kartla ilgili internetten bulduğum ve benim kendi çektiğim bir kaç tane resim ekliyorum.
Not: Kart daha önce JoseMaria28 nickli arkadaşa satılmış fakat kartın Hdmi çıkışı olmadığı için arkadaş kartı iade etmiştir. kart uzun zamandır tarafımdan hiç kullanılmamıştır. mevcut sistemimde Xfx 7970 kullanıldığından dolayı bu kart yedek kart olarak saklanmıştır.