Şimdi Ara

SATILIK EU WOW World OF warcraft (lvl 60 elf hunter)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Drak thulda lvl 60 elf hunterlı account

Cok bir mazemem yok ama lvl 60 epicler dışında giyilebilcek en iyi itemlar hemen hemen
    zaten dungeon kasamadan oyundan ayrılmak zorunda kalıyorum. elinde epic hurcain var.
    petler en iyileridir üstüne tanımam. zg bat (pvp) elite sırtlan (pve) ubrs de son boss un yuanındaki add ı sırtlan tek başına tanklaya biliyo! (tank war varsa partyde)

Hunter ve beastmaster olduğum için karşımda (özellikle av gibi kalabalık ortamlarda) caster duramıyo ( pet act speed 0.7 sec!) büyü yapsa durur belki :D , av de normal bi oynayışta 5000-6000 honor cıkıyo. knight dan bi alt seviye de honor bırakmıştım ama düşmüştür artık.

120 ytl fiyatı ve elden vermek istiyorum (istanbuldayım)

ayrıca başka serverlarda 47 hunter 20 shaman ve 1-2 adam daha var.
    bana msn den amboleos@mynet.com dan ulaşabilirsiniz

son söz : oyunu sıfırdan almaktansa yeni bi adam kasarken canın sıkılınca pvp yapıp kafa dağıtmak için ve oyuna daha hızlı ısınmak için ideal. ayrıca bir cok kişi accontlarında 2 lvl 60 bulundurur sen birini hazır alıyoersun. Oyunda 3 ay oynadım 15 gün oynama süresi var. Emeğimin karşılı olarak cok yüksek bi fiyat da diil yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amboleos -- 17 Ağustos 2006; 15:26:13 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu lar petlerim
     SATILIK EU WOW World OF warcraft  (lvl 60 elf hunter)

pvp bat 0.7sn bir vuruyo(ilk crit sonra- genelde ilk vurşu crittir) zaten 220 dps yazıyo yani crit siz bu adam 220 vuruyo. 3 tane den biride crit bu vurşların

pve sırtlan can ve armor aşırı. 200dps onlada gördüm. 1sn atc süresi(ilk crit sonra- genelde ilk vurşu crittir)
    cok güçlü aggro çekiyo ( genelde boss larda falan ilk petim ölür cok aggro cektiği için o yüzden bazen prieste dalan olursa diye yanımda da bekletirim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amboleos -- 17 Ağustos 2006; 15:37:03 >

• ### World of WarCraft Bölümü Kuralları ###

3- Uyarı : Donanimhaber forumlarında, 2. el bölümü haricinde Gerçek Para (YTL, $, EURO,..vs) ile satış yapmak yasaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YesFear

### World of WarCraft Bölümü Kuralları ###

3- Uyarı : Donanimhaber forumlarında, 2. el bölümü haricinde Gerçek Para (YTL, $, EURO,..vs) ile satış yapmak yasaktır.

arkadaşım

NebiForever Haber Editörü hemen benimkinin üstünde aynı şekilde satış yapıyo neden ona yazmadın veya onunki neden taşınmıyo
    ben kuralları cok okumadım ama bizim uyduğumuz kurallara onlarda uymalı demi

• up

• ya satsın satmasın sizene ya ztn burdan satmıyo adam msni ekleyin konuşalım diyo bu arada bence fiyat çok güzel 120 ytl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guild Wars 2 Satılık Gold
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.