Şimdi Ara

Satılık EU West Hesap (85 Şampiyon 22 Skin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satılık EU West Hesap (85 Şampiyon 22 Skin)
    Öncelikle herekse merhaba;

Oyunu troller yüzünden bırakma kararı aldım. Geçen sezondan kalma Gold Elo çerçeveye sahip şuan ki Solo Ranked puanı 1225, normal oyunlarda 600 + win bulunmakta. 5 RP, 702 IP bulunmaktadır. Hesabımda 85 şampiyon bulunmakta 22 şampiyon bulunmamaktadır. Bu olmayan şampiyonları kısaca belirteyim;

-Xerath, Trundle, Swain, Moakai, Leona, LeBlanc, Karma, Heimerdinger, Galio, Fizz, Draven, Elise, Fiora, Hecarim, Lulu, Sejuani, Syndra, varus, Viktor, Zed, Zyra, MF.

-10 adet Rune Page var ayrıca elimde bulunan Runeleri kısaca yazayım;

-MARKS (Kırmızı olanlar)
    9 x Armor Pen, 9 x Magic Pen, 9x Physical Dmg, 5x Atack Speed, 5x Armor

-SEALS (Sarı olanlar)
    9 x Armor, 9x Attack Speed, 9 x Mana Regen (0.065 mana reg x 18 lvl= 1.2 mana reg ), 9 x Mana Regen (0.41 mana regen) , 9 x Health ( 18 health x 18 lvl)

-GLYPHS (Mavi olanlar)
    9x Attack Speed, 9 x Mana Regen (0.99 mana reg), 9x Cooldown (-0.65 sec CD), 9 x Ability Power ( 3.1 AP X 18 lvl), 9 x Magic Resist ( 1.5 MR)

-QUINTESSENCES
    3X Armor Pen ( 3.3 Armor Pen), 3x Health (+26 Health), 3x Ability Power (+ 5.0 AP), 3x Move Speed, 3x Attack Damage ( 2.25 AD), 3x Gold per 10sec

-Skin olarakta;
    Crimson Akali, Unchained Alistar, Bird of Prey Anivia, Night Blade Irelia, Deadly Kennen, Traditional Lee Sin, Pharoah- Riot K-9 Nasus, Void Nocturne, Perseus Pantheon, Noxus Popy, Hextech Sion, Primal Udyr, Sandstorm Katarina, Mafia Graves, Volcanic Wukong, Victorious Janna, Warlord Shen, Judgment Kayle, Riot Girl Tristina, Royal Shaco, Augmented Singed olmak üzere 22 adet skin bulunmaktadır.

Hesap için istediğim Fiyat 135 Tl pazarlık payı olup pm den bana ulaşabilirsiniz.
    Fiyat : 135 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güncel

• Pm attım cevap bekliyorum.

• dostum bi nick söylermsn lolking den bakıcam bide ranked ne kadar oynadın bu sezon yani league kaça denk geliyo mesela??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.