Şimdi Ara

Satılık ESO 780 CP Master Crafter ve Steam Hesabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık ESO 780 CP Master Crafter ve Steam Hesabı
    Hesabın cpsi 780dir. Hesapta Magicka sorcerer vardır. Takı hariç(Summetset ek paketi olmadığından dolayı) bütün traitleri biliyor hesap. Kolayca para kasabilirsiniz. 780 cp son cp iken oynuyordum o zamandan beri oynamıyorum. O yüzden silahları seti pek güncel metaya uygun değil sanırım(Bilgim yok).

Hesabın İçerdiği Paketler:
    Morrowind
    Guilds and glory
    Orisinium
    Thieves Guild
    İmperial City
    1000 Crown
    Gold: 195 K gold ve bir çok craft malzemesi mevcut(400k gold civarı değerleri var)

Hesap şuan benim steam hesabımda. Steam hesabımı da satabilirim. Sadece eso için eso hesabını unlink edip satacağım. Siz hesabı eso cd key alıp hesaba eklemelisiniz(Steam hesapları arası transfer mümkün değil). Fiyata ekleyerek eso cd key summetset de alıp satabilirim. Detaylı sorularınız varsa mesaj atın cevaplarım. SS vb. de sağlayabilirim.
    Steam Hesabım: LINK (Steam hesabı ile almak isteyen teklifini mesaj ile iletebilir)

İyi forumlar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.