Şimdi Ara

Satılık Eski P4 Sistem ve Parçaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 yıl önce kocaelide okurken topladığım idare etsin diye kullandığım sistemimi satıyorum. Okul bittikten sonra babam tarafından iddaa maç sonuçları kontrol bilgisayarına dönüştü :) kardeşimde arada resim yaptı.

Efendim parçalara gelirsek.

Anakart İntel D915GLVG

http://www.motherboards.org/mobot/motherboards_d/Intel/D915GLVG/

Üzerinde harici ekran kartı takma yeri yok malesef. dediğim gibi sadece internet için kullanıldı. gma 900 olması lazım içindeki onboard gpu'nun. resimlerde de görebilirsiniz.

İşlemci: P4 2.66 533

Psu 230watt.

birde elimde netbookumun ramini değiştirdiğimde çıkan 1gb ddr3 1333 kingston netbook rami bulunmakta.

Fiyatlar
    anakart: 20tl
    İşlemci: 20tl
    psu: 10tl
    netbook rami: 10tl
    ---

parça parçada satarım topluda ayrıca elinizde" Asrock ConRoe865PE ANAKART" var ise takas olur karşılıksız!. kargo alıcı ödeme koşuluyla önce havale ardından kargo şeklindedir.
    not: bütün parçalar çalışıyor deneyipde koydum ardından söktüm.
     Satılık Eski P4 Sistem ve Parçaları Satılık Eski P4 Sistem ve Parçaları Satılık Eski P4 Sistem ve Parçaları Satılık Eski P4 Sistem ve Parçaları Satılık Eski P4 Sistem ve Parçaları Satılık Eski P4 Sistem ve Parçaları Satılık Eski P4 Sistem ve Parçaları Satılık Eski P4 Sistem ve Parçaları

---

ddr400 ram ihtiyacım olduğundan çıkarılmıştır. geri kalan parçalarla satışa devam
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canakalin -- 10 Temmuz 2013; 9:21:30 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyatlar güncellenmiştir. acil nakide ihtiyacım olduğundan 50tl verin hepsini alın götürün. parçalar sorunsuzdur.

• güncel.

• anakart için sahibinden.comda get ilanı açılmıştır.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-intel-d915glvg-132932586/detay

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.