Şimdi Ara

[SATILIK] Escape From Tarkov - EOD (Edge of Darkness) mail devirli hesap / HIZLI ve GÜVENLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bartın İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Mail Devri #Evet
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 [SATILIK] Escape From Tarkov - EOD (Edge of Darkness) mail devirli hesap / HIZLI ve GÜVENLİ

Selamlar

Escape from Tarkov EOD hesabımı, hesaba özgü mail ile devrederek satıyorum. Artık işimden dolayı vakit bulamıyorum. Hesap şu an 17 level, 17,5 milyon stash değerli son derece iyi durumdadır.

Artık vakit bulamadığım için hesabımı satacağım. Oyunun orijinali 110 euro + kdv = 130 euro yani 1300 liraya denk geliyor. Aşırı uygun bir fiyata üstelik dopdolu bir hesabı satıyorum. İlk gelen ciddi alıcı alacak.

Oyunu bilen arkadaşlar için : daha birkaç gün içinde scav junkbox ve medcase ile tüm customs anahtarları, çoğu kappa itemi ve scav kutusu dolusu görev itemi hesaptadır. Alacak arkadaş, daha wipe başında fişek gibi dolu bir envanter sahibi olacak. Görev durumu çok iyi ve satıcıların çoğu şimdiden 2 level.

[SADECE CİDDİ ALICILAR ]

Hesap satışı tanıştıktan ve siz havale yaptıktan sonra mail şifresi ile direkt olarak devredilerek gerçekleştirilecektir. Daha önce çok alım satım yaptım. Forum hesabımın ne kadar eski olduğuna da profilime girip bakabilirsiniz.

4.00+ K/D oranı ve %50 raid başarısı vardır.

HESAP FOTOLARINI DETAYLI İNCELEYİNİZ :

[SATILIK] Escape From Tarkov - EOD (Edge of Darkness) mail devirli hesap / HIZLI ve GÜVENLİ

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 875 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bartın Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hala satılık mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.