Şimdi Ara

......Satılık.....(eos)Warior/Warlock[Fiyat Değişimi:)]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Buıld:Warior(1h)/warlock
    Lvl:43
    SP:90k
    Server:Eos
    Fiyat&Takas:Fiyat için tam bişey yok 40 ytl civarı düşünyordum çok dediler onun için tekliflere göre düşüncem.Eosta oyun goldunada karşılık satıyorum.
    Msn:pesimist.rap00@hotmail.com

Char ong farmlı.100k kasmıştım.İçine zamnında 200silk çekmiştim ban olayı olmaz yani Bankası öle böle dolu biraz.İtemler NPC lvl kasıyorum pek önem vermedim elindekiler +3 tek.Zaten bu lvlde pek önemli değil sp var lvle gidileceği için.Terciğim yine eos fakat başka bölümlerdende teklif gelirse olabilir.Charın anlamı Çöl demek arapça yada farsça olması lazım.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• UP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArjesT -- 28 Mart 2009; 20:32:46 >
  • UP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArjesT -- 28 Mart 2009; 20:33:04 >
  • bankadan ssde koyarsan süper olur ayrıca çarda kaç m gold var
  • Bankada bir 52 60 lvl silah 52 +4 sheld var.1-2m var charda cafede girdim biri görmüş soymuştu toparladım işte yeni değiştirdim şifreyi filan.Çocuğu çektimde dağıtmış parayı 50m vardı.Zaten para bu aralar çok ucuz satıcam diye çekmedim.FİYAT 45 YTL satın alıcaklar için.Zaten 200silk ve m çekmiştim anca zaten harcadığım para çıkıyor
  • up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArjesT -- 28 Mart 2009; 20:34:23 >
  • UP
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel ama ağırlık olarak paraya yöneldim şuan takastada öncelik eosta.Duruma göre yazarım ben.30YTL son fiyat...bot olarakta alabilirim havale sorunsa ama 1 lana 1 bedava kampanyası devam edene kadar
  • UP
  • char LastSoldi3rla takaslanmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.