ÜRÜNLERİ KENDİM için YURT DIŞINDAN ALMIŞTIM, Elektronik SİGARA Haricinde Diğer Ürünleri Hiç Kullanmadım,
Not:Resim temsilidir. Çok Az Kullanılmış MINI CIGARETTE DSE901 Model nolu Elektronik sigara için, KUTUSU+Kullanma Klavuzu+ŞARZ ALETİ+1 Adet Atomizeri+4 ADET ŞARZLI PİLİ Satış fiyatım 40TL'dir, Not:Kutusundan çıkan 5Adet Kartuş Yoktur, Kullanılmıştır, Ekstradan 2 Adet PİL vardır, Ürün Resimdekinin birebir aynısıdır
Not:Resim temsilidir. Kartuşlar ELEKTRONİK PURO Kartuşlarıdır, "E-CIG" Markadır, Orjinal Kutusunda ve Güvenlik Etiketlidir, (İlk Siz Açıcaksınız) Elimdeki Kartuş Çeşitleri ve Nikotin miktarları aşağıdaki şekildedir, 3 KUTU (15 Adet) 16Mg. High Seviye, Regular Aromalı 2 KUTU (10 Adet) 11Mg. Medium Seviye Regular Aromalı 1 KUTU (5 Adet) 11Mg. Medium Seviye Marlbolo Aromalı 1 Kutu (5 Adet ) 6Mg. Low Seviye Vanilya Aromalı 2 Kutu (10 Adet) Karışık Seviyeli ve Aromalı (Her Kutuda 16,11,6 mg. Seviyesinde ve Değişik Aromalarda Kartuş Vardır) Toplam 9 Kutu=45 Adet Kartuş Hepsi için Fiyatım 80TL'dir, Tek alımlarda 1 Kutu Kartuş 10 TL'dir.
Not:Resim temsilidir. 4 ADET Elektronik PURO PİLİ (3.7 volt!) ve 1 ADET ŞARZ ALETİ vardır, 4ADET Pil + ŞARZ Aleti = 45 TL Tek Almak İsteyen Olursa Piller ve Şarz Aleti 10' er TL'dir.
Not:Ankara İçi ELDEN TESLİM EDİLİR, Ankara Dışı Türkiye'nin her iline ÖNCE PARA sonra KARGO şeklinde gönderilir.
Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.