Şimdi Ara

Satılık Ekşi Sözlük Hesabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır satışını yaptığım Ekşi Sözlük hesaplarını Donanımhaber forumunda da satmaya karar verdim.

Biliyorsunuz Ekşi Sözlük'te yazar olmak çok çok zor, 1.5 yıl ve üzeri sıra beklemeniz gerekiyor ki sıra size geldiğinde yazar olacağınızın garantisi de yok!

Elimde hiç kullanılmamış, sıfır, güzel nicklere sahip ekşi sözlük yazar hesapları bulunmaktadır. Donanımhaber'de satışa başlamamın şerefine buradaki satıcılar arasında en uygun fiyattan satıyorum.

1 adet hesap 100 TL, 2 adet ise 185 TL!

Piyasada asla daha uygun fiyattan güvenilir hesap bulamazsınız, 250 300 TL'den satmaya çalışan ve çoğu dolandırıcı olan kişilerden güvensiz bir şekilde almak yerine %100 güvenli şekilde alım yapabileceğiniz, bol referanslı ve çok uygun fiyatlı bir satıcıyı tercih etmelisiniz. İşte ben sizler için bu noktada devreye giriyorum.

Satışlarımı bugüne kadar hep imzamda bulunan blog adresinden gerçekleştirdim. Çok sayıda referansım mevcuttur, bunların bir kısmı Sanalpazar'dadır, isteyen herkese gösterilebilir. Hesapları size bağlı olduğu mailleri ile birlikte devrediyorum.

İster İş Bankası, Finansbank, Kuveyttürk veya Garanti Bankası hesabıma havale/eft yaparak, ister Sanalpazar üzerinden %100 güvenli bir şekilde kredi kartınıza 12 taksit ile satın alabilirsiniz.

Benimle 3 şekilde iletişime geçebilirsiniz:

- Eksisozlukhesabi@yahoo.com adresine mail göndererek.

- 0553 461 10 15 numarasına kısa mesaj atarak.

- Donanımhaber üzerinden özel mesaj göndererek.

Hesap satın almadan önce şunu bilmenizi isterim ki iş gizliliği benim için çok önemlidir. Bugüne kadar birçok sanatçı ve büyük ajanslara hesap satışı yaptım ve alıcılar ile benden başka kimsenin bu satış ile ilgili bilgisi olmadı.

Not: Lütfen pazarlık teklif etmeyiniz ve ciddi alıcı değilseniz telefon yerine diğer iletişim kanallarını kullanınız!
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hesap alındı hocam ilgin için çok teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Ekşisözlük hesabı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.