Şimdi Ara

satılık e4300,2gb 800mhz ram,gigabyte g41m-es2l,500gb hdd,sapphire 2600xt,lg dwdrw,lgcdrw,19 inc lcd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GIGABYTE G41M-ES2L 1600FSB DDR2 16X anakart 15 ay daha garantisi var kutusu var
    İntel E4300 işlemci 2mb cache 800mhz fsb orjinal fanlı kutu duyuyor olması lazım
    2 gb 800mhz kingston ram kutu fatura duyuyor garanti devam ediyor hatırlamıyorum ama 10 aya yakın
    500 gb seagate 16mb cache sata2 hdd fatura var 1 seneye yakın garantili
    fsp 300 watt psu
    lg dvd rw ide
    lg cdrw ide
    2600xt sapphire marka 256mb 128bit ddr3 tür 2009-2010 oyunların coğunu oynatan düşük seviye fakat iş gören bir karttır. Bütün oyunları aşağı yukarı kaldırmaktadır.
    19 inc belinea lcd monitor sorunsuz olu pikselsiz alman malıdır turkiyedeki servisi fujitsu siemens tir.

4 çekirdek işlemcileri destekler ama işlemci değiştirmeye gerek yoktur ,e4300 en cok overclock goren işlemcilerden biridir yani, ben overclocksuz kullandım işlemciyi cunku genelde ofis programlarını kullandım yada çizim programları hatta ilanı açtığımda urunde ekran kartı yoktu bu hafta yeni taktım arkadas kendine yeni ekran kartı almıs eski 2600xt sini bana sattı bende 5-6 oyun kurup denedim sonunsuz kasılmadan calıstırdı.
    Yanında microsoft mouse ,A4tech multimedia klavye ve Speaker verilecektir.

Bilgisayar cok rahat SOLİDWORKS,AUTOCAD GİBİ PROGRAMLAR CALISTIRMAKTADIR.
    WİNDOWS 7 yuklu suanda hic bi sekilde sorun cıkarıcak bir bilgisayar degildir zaten parcaların coğu garantilidir.Lcd siz almak isteyen pm atsın anlasırsak olabilir.Satma sebebim laptop aldım.
    650 TL NAKİT İSTANBUL ELDEN SATILCAKTIR..
    Ciddi alıcılara fotograf cekip yollarım ilana koymadım sonucta bilgisayarın kasası teneke onemli olan içi!!
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goflaz -- 31 Ağustos 2010; 17:07:32 >

• pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.