Şimdi Ara

SATILIK DÜZ PS4 - 500GB - 2 Kol + 20 Oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun sektöründeyim. Çıktığı dönemde PS4 Pro'ya geçiş yaptım, ancak düz PS4'ü de karşılaştırma yazıları ve videoları için kullanmaya devam ettim. PS5 arifesinde iki tane PS4 tutmamın anlamı yok. Cihaz iyi durumda, ancak düz PS4 olduğu için yeni çıkan oyunlarda dalgalı performans gösteriyor yer yer. Ben kaliteli bir soğutucuyla kullanıyorum, onu da yanında hediye veriyorum zaten.

Yanında biri özel edisyon v1 DS4 altın kol bir de normal siyah kol veriyorum. Siyah kolun sol ok tuşunda sıkıntı var. Daha önce açıp kendim tamir etmiştim, fakat nihayetinde arızalı bir kol, sol ok bazen çalışıyor bazen çalışmıyor.

Ek olarak Zalman ZM-NC11 220mm Fan 12"-17" Yüksek Performans Soğutucu'yu da yanında vereceğim.

Oyunlar, özel edisyon v1 kol ve nispeten pahalı bir soğutucuyla birlikte sattığım için fiyatı [size=4]2300TL olarak düşündüm. Kolsuz satmayı düşünürüm, ancak oyunlar her halükarda dahil ve ayrı ayrı satmıyorum. Dijital hesabı zamanında yine DH'den ghan91 isimli arkadaştan satın almıştım (FIFA 18 coin için).

İstanbul içi Bahçelievler yakınlarında elden olur, kargo halinde alıcı karşılar.

Yanında verdiğim oyunlar;

Kutulu/Fiziksel

GTA V
    Middle-earth: Shadow of Mordor
    Middle-earth: Shadow of War
    Bloodborne
    Injustice 2
    Resident Evil - Revelations 2
    Nathan Drake Collection
    Battlefield 4
    PES 2015

Dijital

Uncharted 4
    FIFA 18
    FIFA 17
    The Last of Us Remastered
    Battlefield 1 - Deluxe Edition
    Titanfall 2- Deluxe Edition
    Killzone Shadowfall
    Madden NFL 2017
    Horizon Zero Dawn - Deluxe Edition

İyi günler dilerim.
    SATILIK DÜZ PS4 - 500GB - 2 Kol + 20 OyunSATILIK DÜZ PS4 - 500GB - 2 Kol + 20 OyunSATILIK DÜZ PS4 - 500GB - 2 Kol + 20 OyunSATILIK DÜZ PS4 - 500GB - 2 Kol + 20 Oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madyb -- 5 Haziran 2020; 7:12:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık ps3 slim 40 gb + 2 oyun
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.