Şimdi Ara

Satılık DSP 500 Gaming Kulaklık(satıldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
     Satılık DSP 500 Gaming Kulaklık(satıldı)

Özellikler

Bilgisayarınızın dijital ses özelliğini arttırır.
    40mm stereo speaker, dinamik bass desteği verir
    QuickAdjust özelliği ile yüze doğru oturur.
    Multimedia uygulamaları için idealdir (oyunlar, CD'ler, MP3 müzik, ses tanıma ve ses uygulamaları).
    USB, plug-and-play özelliği ile ses kartı gerekmez. Dijital olarak geliştirilmiş, gürültü filtreleyen mikrofonu, pürüzsüz ses transferi sağlar,
    Ses ve hat bekletme kontrollerine sahiptir. PerSono Audio Control Center yazılımı beraberinde gelir
    PC ve MAC uyumludur. Garanti süresi 2 yıldır.
    40mm stereo speaker, dinamik bass desteği verir.
    Dijital olarak geliştirilmiş, gürültü filtreleyen mikrofonu, pürüzsüz ses transferi sağlar, QuickAdjust özelliği ile yüze doğru oturur.

DSP 500 kulaklık incelemesi(pcworld.com)

Plantronics DSP-500Plantronics DSP-500 hem kalitesiyle hem de pratikliği ile internet üzerinden yapacağınız sesli görüşmelere farklı bir boyut kazandırıyor. 100 dB� varan oldukça yüksek sinyal gürültü oranına sahip olan Plantronics, sesinin seviyesi ile olduğu kadar kalitesi ile de büyüleyici; çünkü müziğin ve seslerin en iyi şekilde duyabilmesi için kulaklığın içinde özel bir dijital ses işlemcisi de yer alıyor. Bu sayede ses en yüksek seviyede olsa bile kaliteden hiçbir ödün vermeden doyasıya müziğin keyfini çıkarabilirsiniz.

USB üzerinden bilgisayara bağlanan Plantronics DSP-500�n en önemli özelliği ise sesli sohbetlere başlamadan önce sizi kablo söküp takma derdinden kurtarması. Kulaklığın sistem tarafından herhangi bir sürücüye gereksinim duymadan çalışabilmesi ve mikrofonun gürültüleri engelleyip karşı tarafa daha net bir ses göndermesi de ürünün artı yönleri arasında belirtilebilir. Plantronics DSP-500, kalitenin yanı sıra pratikliğe de önem verenler için ideal bir ürün.

satma nedenim yeni kulaklık alacak olmam. üründe herhangi bir sorun yoktur. alan arkadaş kesinlikle memnun kalacaktır. bir üst modeli var dsp 550 140 liraya satılıyor. ama kulağı kapatan kısmı daha sert olduğu için uzun süre takınca acıtıyor.

satıldı
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lookoutfth -- 21 Ocak 2011; 10:52:22 >

• Razer Deathadder v2 ile takas düşünürsen görüşelim. 1 ay kullandım sadece. 3.0'dan ona geçince alışamadım.. 2 yıl garantisi devam ediyor kutusu, sticker'ı herşeyi duruyor fatura dahil. Takas düşünürseniz görüşelim. Ürün sanalmarketim.com'dan alınmıştır..
  • up
    fiyat 80 oldu
  • güncel...
  • hocam ben dsp 550 kulaklık tertemiz 60 tl ye aldım fiyatı revize etmen lazım cok istiyorsun dsp 500 e
  • 2 sene once 0'ını 90tl den alıcaktm ama almadm ,) cok fazla istyosun , 45 falandır dye almayı dusundumde cok fazla bu fiyat bu urune. 80 tl ye platroncs gamecom 777 satyolar. Veya 110 a 5hv2 ,)
  • 2 sene önce sıfırı 90 tl değildi. sıfır gibi olanından alıyor olabilirsin sen. hani diyorlar ya sıfır gibi hiç kullanılmamış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba,

gamecom 777'nin sanalmarket fiyatı peşin 160,12 taksitli 168 tl dir.2 yılda garantisi mevcut.
    Çok uzun süre dsp 500 kullanmış biri olarak 3 sene sonunda miyadı doldu benim kulaklığın.İç kabloları temassızlık yapmaya başlamıştı.
    neticede eski versiyon bir ürüne istenen fiyat epey yüksek.İstenenin yarısı kadar olabilir anca..
    tabi bu benim fikrim.
    Herkese hayırlı alış verişler dilerim.,

sevgiler saygılar.
  • ürünü eski versiyon olarak değerlendirmenin doğru olmadığını düşünüyorum. ürünü kalitesine ve performansına göre satıyorum. sıfır fiyatını 140 tl olaraktan baz aldım sıfırı olmaması bunu değiştirmez. sıfırı 140 tl olan bir ürünün 2. eli 30larda 40larda gezemez. o ürün ya arızalıdır yada gerçek olmayan bir ilandır.
    yorumun için teşekkür ederim.
  • fiyat 60 oldu son fiyattır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.