Şimdi Ara

satılık - dslr-like 13ay garantili olympus sp 500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • satılık dslr like olympus sp500, en son indirimi yaptım, garantili 10x optik zoom

urun alınalı 9ay olmuştur.haliyle henuz 13ay garantisi vardır.okul gezilerimde kullanmak amacıyla, bir ton araştırma sonunda almıştım.10defadan fazla kullanmadım.
    ----yanında
    - 256mb olympus xd kart.
    - 8tane 2600ma lık şarjlı pil ve şarj makinası (4 saatte şarj ediyor)
    - 35tl ye aldıgım çok güzel bir taşıma çantası veriyorum.
    ilgilenenler mesaj atıp ürünü inceleyebilir.ürün kutusu, garanti belgesi, kullanma kılavuzuyla gönderilecektir.ürünü satma sebebim dslr almak istememdir.saygılar

0505 455 80 09 telefonumdan arayabilirsiniz (Kemal) özel mesaj atabilirsiniz.ciddi alıcılar elden görebilir, fotografını yollayabilirim.

linkleri inceleme zahmetine girmek istemeyenler için aklıma gelen özellikleri yazayım:
    -6mp
    - 10x optik zoom (38mm-380mm), 5x dijital zoom, odaklama hızını ve dogrulugunu arttıran TÜRKÇE en son firmware yukludur)
    - 30fps 320:240 sesli video kaydı
    - raw formatlı fotograf cekimi ve raw+jpeg çekimi (ham haliyle,işlenebilir)
    - 2.5" lcd ekran, elektronik vizör
    - bulb (16dk* ya kadar enstantane,nerde nasıl kullanılıyor bilmiyorum,sanırım ay ve yıldız cekimlerinde) + 1sn/1000 ile 15sn enstantane
    - 3cm süper macro (bu makinayı alma sebebim,gerçekten çok keskin görüntü veriyor)
    - 450-500kare fotograf cekımıne olanak tanıyan güç tasarrufu(%50si flaşlı çekim)
    - kendi kendine zaman ayarlı çekim (bırakın kendi çeksin,mesela her15dk da 1fotograf cek deyin, ertesi gun gelıp makinanızda 96fotografınız hazır)
    - eksigini bulamayacagınız tanımlı senaryolar (4tane size özel tanımlanabilir senaryo var kaydedebileceginiz)
    - çok işe yarayan bir diğer özelliği ise raw fotografları makinadakı yazılım ile bilgisayara ihtiyac duymadan işleme (hdr için güzel,kesme,kontrast,renk ayarları vb.)
    - tarihe dayalı albümlendirme, hazır kartpostal göruntuleri (fotografınızı bu menuden kartpostalların içine ekleyip basabiliyorsunuz,tatlı bir özellik)

dediğim gibi satma sebebim dslr almak istemem (nikon d40, canon eos350 vb) olacagını hiç sanmam ama bu makinelerle takas yapıp uzerıne nakit verebilirim.saygılar
    FİYAT EN SON OLARAK; AKSESUARSIZ 300tl, aksesuarlarla 350tl ye dusmustur

edit: imla hataları ve eksik bilgi
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık FujiFilm X100
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.