Şimdi Ara

[SATILIK]Driving force GT GARANTİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR İLK BAŞTA 3-4 HATTA 5-6 SENE KULLANILMIŞ ÜRÜNLER ALAN BİRÇOK ARKADAŞ VAR . ALMASI ÖNEMLİ DEĞİL FİYAT OLARAK ÇOK ZARAR EDİYORLAR BEN BURDA 1 SENELİK ÜRÜNÜMÜ SATIYORUM.KUTU ÜRÜNÜ ....ZAMAN AZLIĞINDAN KULLANILMADI MAXİMUM TOPLASAN 1 AY KULLANILMIŞTIR YANİ 11 AYDIR KUTUDA YATIYOR.28.05.2012 DE ALINDI CDSİNE KADAR HERŞEYİ TAM KUTU DAHİL HERYERE ALICI ÖDEME İLE KARGOLANIR İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA OTURUYORUM ELDEN ALINABİLİR
    PTT KARGO İLE KAPIDA ÖDEME YAPABİLİRİZ
    KARGO ALICIYA AİT.
    NOT DÜŞEYİM PTT KARGO KAPIDA ÖDEME İLE ALIRSANIZ FİYAT 10 TL ARTIYOR BİLGİNİZE

FİYAT : 210 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JEANT -- 26 Şubat 2013; 15:06:39 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyat nedir belirtmemişsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BUZZYY

fiyat nedir belirtmemişsiniz?

Belirttim 210 TL

• UP

• up

• hocam kusura bakmayın yanlış anlamayın fakat sıfırı 256 lira 12 taksit kargo dahil olan ürünü 210 liraya satmanız imkansız ki kargoyla alacak arkadaş özel kargo şirketiyle alırsa 20 liraya yakın kargo öder maksimum ederi 160-170 lira forumda 180 liraya satmaya çalışan arkadaşlar dahi satamıyor
    http://www.akakce.com/direksiyon-seti/en-ucuz-logitech-driving-force-gt-941-000021-fiyati,180722.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lj.23 -- 11 Mart 2013; 0:02:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lj.23

hocam kusura bakmayın yanlış anlamayın fakat sıfırı 256 lira 12 taksit kargo dahil olan ürünü 210 liraya satmanız imkansız ki kargoyla alacak arkadaş özel kargo şirketiyle alırsa 20 liraya yakın kargo öder maksimum ederi 160-170 lira forumda 180 liraya satmaya çalışan arkadaşlar dahi satamıyor
    http://www.akakce.com/direksiyon-seti/en-ucuz-logitech-driving-force-gt-941-000021-fiyati,180722.html

220 tlye sattım.Amacım kargo ile arkadaşları uğraştırmamak zaten garanti bitene kadar bi sorun çıkmayacağına garanti verdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JEANT

quote:

Orijinalden alıntı: Lj.23

hocam kusura bakmayın yanlış anlamayın fakat sıfırı 256 lira 12 taksit kargo dahil olan ürünü 210 liraya satmanız imkansız ki kargoyla alacak arkadaş özel kargo şirketiyle alırsa 20 liraya yakın kargo öder maksimum ederi 160-170 lira forumda 180 liraya satmaya çalışan arkadaşlar dahi satamıyor

220 tlye sattım.Amacım kargo ile arkadaşları uğraştırmamak zaten garanti bitene kadar bi sorun çıkmayacağına garanti verdim.

İki tarafa da hayirli olsun hocam cok iyi fiyata satmissiniz dogrusu;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.