Şimdi Ara

Satılık Download Mode USB Dongle Jig Galaxy SII i9000 Vibrant Captivate 4G T959 için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Satılık Download Mode USB Dongle Jig  Galaxy SII  i9000  Vibrant Captivate 4G T959 için

Elimde fazladan 1 adet Galaxy S modelleri için Download mode adaporu var(Micro USB Jig/Download Mode Dongle). dirençle uğraşmak istemeyenler için pratik çözüm.

Ne işe yaradığını bilmeyenler için. Yazılım kurarken veya room yüklerken brick/semi brick olmuş cihazınızı bu aparat sayesinde download moda alıp odin ile rom ile tekrar yükleme (unbricik) yapabiliyorsunuz. Eğer bu jig ile de download moda alamazsanız cihazınız Hard brick olmuş demektir ve Jtag işlemi yapılması gerekir.

Kullanımı :

1)Telefonu kapatın ve pili çıkarın. 10 15 sn bekleyin
    2)Pili Takın ( telefonu açmayın)
    3) USB jig i takın
    4) USB jig takılı halde 4 5 sn bekleyin. Telefon Sarı ekranda Download moda geçecek.( Do not Turn of Target yazar )
    5)Download moda geçtikten sonra USB Jig i Çıkarın. Ve kendi USB kablonuz ile bilgisayara bağlayın
    6) İnternet'ten indirdiğiniz orijinal rom ve pit dosyası ile odin programını kullanarak telefonu tekrar eski halinde getirip çalıştırabilirsiniz.
    (hala 3 tüş sorunu yaşanlar varsa yine bu aparat yardımcı olacaktır.)

Uyumlu Modeller
    i9000 Galaxy S
    i9100 Galaxy S2/SII
    T959 Vibrant Galaxy S (t959)
    Galaxy S Fascinate
    Galaxy S Epic
    i897 Galaxy S Captivate
    Omnia 7
    i896 Galaxy S Captivate
    Galaxy S 4G
    Infuse (SGH-i997)

Not: Bu cihazı kullanırken cihazınıza gelecek herhangi bir zarardan sorumlu değilim. kullanmak yada kullanmamak tamamen sizin sorumluluğundadır. bu cihaz telefonu download moda alır ve flash counter ı temizler.

Fiyat: 15TL aynı gün kargo yapılır.

Ayrıca ihtiyacı olanlar için Galaxy S i900 ve Galaxy S vibrant T959 için delikli kılıflarda mevcut.
    Buradan ulaşabilirsiniz.http://forum.donanimhaber.com/m_49821051/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49821051

Satılık Download Mode USB Dongle Jig  Galaxy SII  i9000  Vibrant Captivate 4G T959 için

USB jig Kullanımı

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teote -- 22 Eylül 2011; 13:17:45 >

• Günaydın,

Ürün Samsung Galaxzy S5830 için uyumlu mu? elini<de varsa üçreti nedir?
    saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergind

Günaydın,

Ürün Samsung Galaxzy S5830 için uyumlu mu? elini<de varsa üçreti nedir?
    saygılarımla

yazdigim liste disindaki modellerle
    uyumlu degil.
  • hayırlı satışlar...
  • merhaba, neredesiniz acaba ve ürünü nasıl alabilirim? ben antalyadayım. bir cevap yazarsanız sevinirim, çünkü bben bunu almak istiyorum
  • Selamlar,

Bu ürünü almak istiyorum. Halen satıyorsanız, sizden nasıl satın alabilirim?

İyi Günler
  • arkadaslar foruma nedense giremiyorum. urun osmaniye ilinde. kargo ile. yollayabilirim. havale yafa get acabilirim. wardomseth@hotmail.com adresine mail atatsaniz daha cabuk donerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • s.a üstad bana kesinlikle lazım sen den veya başka bir yerden kadıköyü alt üst ettim yok ben istiyorum satış gerçekleştimi şayet aksiyse senden ne şekilde alabilirim saygılar hoşçakalın ....
  • Cihaz tarafımdan alınmıştır
  • Usta istanbuldamısın? gelirim almaya istanbuldaysan....
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratkurhan

Usta istanbuldamısın? gelirim almaya istanbuldaysan....

Üstteki mesajı okumamışsın sanırım. cihazı ben aldım
  • norton772 a satılmıstır.
  • Tmm kardeş peki baska satan yok mudur ya :S ? lazım acill
  • satan varsan bende almak ıstıyorum
  • satan varsa bende alabilirim
  • Elimde 1 adet var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teote01

Elimde 1 adet var.

hocam ürün samsung s3 cihaz için uyumlumudur ?
  • Tüm S serisi aynı jigi kullanıyor diye biliyorum. Note 2 Note 3 de dahil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.