Şimdi Ara

Satılık Dist. Garantili Siyah Galaxy S2 - Ankara (İndirimm)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç bir sorunu olmayan, alındığı (distribütör C5 garantili) günden bu yana kılıfsız ve ekran koruyucusuz kullanılmamış olan telefonumu tamamen keyfi satıyorum.. Note ve ya nexus almayı düşünüyorum.. Bu telefonlarla takas da olabilir..
    Cihaz kutulu ve full kutu içerikli, faturalı (2011-08) olarak teslim edilecektir..
    Üzerinde v37SE Turkbey Rom yüklüdür..
    Ankara içi elden satılacaktır..

Cihazın yanında

16 GB Class 10 Team microsd hafıza kartını:
    http://www.hepsiburada.com/Liste/team-16gb-class-10-ultra-micro-secure-digital-hafiza-karti-sd-adaptor-tmmsd16gc10/productDetails.aspx?productId=bd100943&categoryId=1100011

ve more-tr' den alınmış olan SGP Samsung Galaxy S2 Case Ultra Thin Air Series - Soul Black:
    http://www.more-tr.com/Soul-Black,PR-1624.html

ile bir de silikon kılıf hediye edeceğim..

Resimler cihazın kendisine aittir, ekranda ufak kılcal çizikler görürseniz eğer emin olun üzerindeki ekran koruyucudan kaynaklanıyor, çıkartmadım resim çekeceğim diye, alan arkadaş üstündeki koruyucu yerine kendisi yenisini takar.. Ekranda toplu iğne ucu kadar bile çizik vs bulmanız mümkün değil..

İstediğim fiyat pazarlıksız 1,150 TL..

@||Slayer|| nickli arkadaş hariç herkese satılık.. 3,000 TL verirse belki düşünebilirim,o da belki...

1,000 TL vs komik rakamlar için PM atılmamasını rica ediyorum sonuçta aksesuarlara ilave olarak yurtdışı veya pasaport kayıtlı vs bir ürün değil..

Satılık Dist. Garantili Siyah Galaxy S2 - Ankara (İndirimm) Satılık Dist. Garantili Siyah Galaxy S2 - Ankara (İndirimm) Satılık Dist. Garantili Siyah Galaxy S2 - Ankara (İndirimm) Satılık Dist. Garantili Siyah Galaxy S2 - Ankara (İndirimm)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rueta -- 6 Mart 2012; 22:18:35 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• iletişim alabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe7822

iletişim alabilirmiyim

pm yollandı..

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.