Şimdi Ara

SATILIK DİJİTAL HESAPLAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILDI REFERANS İLANI
    SATILIK
    Oyun adı: NBA 2K17
    Pri-Sec: ÇİFT HAK
    Alındığı ülke: TR
    Fiyat: 90 TL
    İletişim: Pm, Whatsapp
    Diğer hak:Forumda
    Ödeme:Eft,Havale

Hesabı ben açtım tüm bilgileri mevcut takas düşünmüyorum. Pri sec ayrı sayılmayacaktır.

SATILIK
    Oyun adı: SNİPER ELİTE 4
    Pri-Sec: Pri
    Alındığı ülke: US
    Fiyat: 70 TL
    İletişim: Pm, Whatsapp
    Diğer hak:Forumda
    Ödeme:Eft,Havale

Tüm bilgileri verilecektir.
    Target Fuhrer DLC si mevcut ekstradan satın alınmıştır.

Fiyatlar son olup indirim ve takas mesajlarına cevap verilmeyecektir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Konya, Selçuklu Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Ben Cengizhan kardeşime güvenirim daha geçen hafta 100₺ değerinde 24 oyunlu hesap aldım sorunsuz alışverişim oldu. Neye dayanarak böyle çirkin yorumlar yaparsanız bilmem ayıptır. Bu forumda Cengizhan ın dürüstlük babında parmakla gösterilecek birkaç kişiden biri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cengizhan kardesimle defalarca alisverisim oldu. Kendisi son derece saygili, efendi ve guvenilir biridir. Alisveris yapmak isteyenler hic dusunmeden rahatlikla alisveris yapabilirler. Insanlarin satislarini baltalamak icin lutfen iftira atmayin. Vebali ve gunahi agir olur. Cengizhanin ne kadar duzgun biri oldugunu forumda bir cok kisi biliyor zaten. Kox Boss kardesim seninlede alisverislerim oldu bir yanlisni gormedim. Ancak Cengizhani daha yakinen taniyorum. Bahsettigin gibi guvenilmez biri degil. Aksine forumdaki en guvenilir ve durust uyelerden. Lutfen bu sorunu aranizda cozun. Boyle iftiraya varan sozlerle olmaz bu isler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulmedusa -- 11 Mart 2017; 17:15:54 >
  • Benim de cngzhn ile bir suru bedelli bedelsiz alsiverisimiz oldu, Kox boss in da indirimden alip pahaliya sattigini bizzat cngzhn sayesinde ogrendim. Daha once konuda da yazmisti kox bossa oyun satmayacagini yine gelip almak icin almak icin israrci olmamaniz lazimdi.

• Cengizhan kimseye saygısızlık yapmaz durduk yere iftira da atmaz dolandırıcılık bi yana üşenmez araştırır dikkat edilmesi gereken üye varsa düşünmeden ifşa eder. Ben bu konuda da ona inanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim sana pm atamıyoruz elinde pri ve çift hak hangi oyunlar var yazarsan özelden sevinirim dostum
  • Cengiz hocayla cok alisverisim oldu gayet guvenilir ve forumda uzun zamandir alisveris yapan bir uyedir bazi arkadaslar insanlari karalamaya calisirken kendilerini rezil ediyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Organik Satılık Hesap
    2 ay önce açıldı
    Satılık Hesaplar
    8 ay önce açıldı
    SATILIK PLAYSTATION HESAP
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nayifhakan

Cengizhan kardeşim, bu forumda tanıdığım en saygılı ve dürüst arkadaşlarımdan birisidir. Kendisine sonsuz güvenirim ve olumsuz bir şey yapmayacağına da eminim.

ne guzel aciklamissin abi.

• Arkadaşım forumda kime iftira atacağını , kime çamur atacağını iyi araştırmak lazım..Bazen baltayı öyle bir yere vuruyorsun ki yazdığına söylediğine pişman olursun..

Cezgizhan konusunda şöyledir böyledir muhabbetine girmeyeceğim..Forumda iyi arkadaşlar var..Dürüst olan samimi dostlar var..Bir de iyi niyet konusunda , kardeşlik konusunda ders niteliğinde tavırlar sergileyen GERÇEK KARDEŞLİK kavramını yaşatan kişiler var..Bunlar bir elin parmaklarını geçmiyor..

Boşuna çabalarla komik duruma düşmeyin...

• Cengizhan değil oyun, istesin arabamın anahtarını vereceğim adamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: divxcimcime

Abi blok listesine hoşgeldin.. Cengizhan senide mi p.m. İle çağırdı..

Ne yazarsan yaz son cümleyi arkadaşın söylemesi lazım.. O zaman haklıdır.. Bekle geliyor

Kamboçya da gizli görevdeydim.
    Kırmızı kodlu acil çağrı geldi, "Cengizhan is under attack" diye.
    Uçaktan paraşütsüz atlayıp geldim hızlı ineyim diye :)

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.