Şimdi Ara

SATILIK DH. EN UCUZ HP PAVİLİON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aile Pavilion dv5-1180et
    İşlemci Cinsi Intel® Core2 Duo T5900( 2,2Ghz)
    İşlemci Hızı ( MHZ) 2.2 Ghz
    Ön Bellek 2048 kb
    Bellek 3072 MB DDR2 667Mhz Bellek;(2GB+1GB)
    Maksimum Bellek ( MB) 4096 MB DDR2
    Bellek Slot Sayısı 2 (2 Dolu)
    Sabit Disk 320GB SATA 5400RPM
    Ekran Kartı NVIDIA GeForce 9600M GT 512 MB
    Ekran Boyutu 15.4"
    Ekran Tipi WXGA - PARLAK EKRAN
    Ekran Çözünürlüğü (DPI) 1280 X 800
    Optik Sürücü DVD-Writer
    Ses Kartı ONBOARD
    İşletim Sistemi Windows® Vista Home Premium
    Faks Modem 56K
    Network Kartı 10/100 Mb Onboard
    Kamera ENTEGRE
    Bluetooth VAR
    I/O Port 4USB,firewire,seri,1x Tip-II
    Wireless Var
    Ağırlık (kg) 2.6 Kg
    Garanti ( Yıl, Açıklama) 2 Yıl Servis Merkezinde (Uluslararası Degil)
    Pil Tipi - Ömrü 6 Cell Lithium-Ion
    Web Adresiwww.hp.com.tr
    Klavye Q Türkçe
    Mouse TOUCH PAD

1,5 aydır kullanılmaktadır hp diğer leptobumu 30 gün içinde yapmadığından dolayı değişimde bu cihazı yollamıştır.garantisi 05.07.2009 bitecektir.
    bütün aksesuarları tamdır.
    cihazın sıfırdan farkı yoktur.
    ilk tercihim İzmir içidir.
    şehir dışına önce nakit sonra kargo şeklindedir.
    pazarlık payı vardır.
    Alıcılar pm den ulaşın.

nakit vaya tek slip 1499

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=184099

http://www.hepsiburada.com/hp-pavilion-dv5-1180et-core-2-duo-t5900-2ghz-3gb-320gb-tasinabilir-bilgisayar-nd021ea/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd73233

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744201-3833987.html
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dehsetulwahset -- 27 Nisan 2009; 21:54:10 >

• eğer 30 gün içinde yapamayıp yeni cihaz verdiyse garanti sıfırdan başlar haberin olsun
  • Hp servisten teslim alırken sordum malesef.
    quote:

Orjinalden alıntı: eyurtlu

eğer 30 gün içinde yapamayıp yeni cihaz verdiyse garanti sıfırdan başlar haberin olsun
  • quote:

eğer 30 gün içinde yapamayıp yeni cihaz verdiyse garanti sıfırdan başlar haberin olsun

hayır öyle bişey yoktur , yenisi verilince garanti başlangıç tarihinden aynı şekilde devam eder , bkz. tüketici koruma kanunu
  • 1 ay garantili cihaz icin cok para sıfırı vatanda 1650 ytl idi gecen gun 2el olarak bu fiyat cok degil mi
  • bana linkini verirmisin?

+ bunun rengi gri olan değil
    + o dediğini tahminim işlemcisi düşük olan modeli
    + madem pahalı olması gereken fiyatıda söylermisiniz

şu anda en ucuz 2000 tl
    1 ay değil 3 ay garantisi kalmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dehsetulwahset -- 7 Nisan 2009; 8:25:27 >
  • arkadaşlar iki kere hp den ürünüm değişti 30 gün içinde yapamadıkları için yeni ürün verdiler ve garantisi yeni olarak başladı bizzat sordum ve bana öyle dediler bu olay iki kere başıma geliyor. Ben tartıştığım için böle bişi yaptılar belki ama zorlasaydın sanada böle bişi yapabilrlerdi bilgine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Slm. ben ancak üründe bi arıza olursa gidip şansımı denerim ama şuanda yapabileceğim bişiy yok sonuçta size garantisi yeniden başladığına dair bi yazı verdiklerini zannetmiyorum yanılıyormuyum?
    quote:

arkadaşlar iki kere hp den ürünüm değişti 30 gün içinde yapamadıkları için yeni ürün verdiler ve garantisi yeni olarak başladı bizzat sordum ve bana öyle dediler bu olay iki kere başıma geliyor. Ben tartıştığım için böle bişi yaptılar belki ama zorlasaydın sanada böle bişi yapabilrlerdi bilgine
  • yeni fatura gibi birşey kesiyorlar yani verdikleri yeni laptopun çıkış tarihi oluyo üzerinde
  • İzmirde ikamet ediyorum talibim görüşelim Omerzorlu50@hotmail.com tel 0532 4007681
  • msn eklenmiştir.
  • Bu arada ürünüzü 30 iş günü içerisinde yapamazlarsa ürünün yenisini vermek zorundalar, yoksa bir üst modelini verirler ayrıca satın aldığınız faturanızı gösterebilirseniz paranızı iade alma hakkınız da vardır. böyle bişey yok diyebilirler ancak var. (ben hp den paramı iade almıştım)
  • you have a pm
  • Pm cevaplandı.
    quote:

Orjinalden alıntı: carismatique

you have a pm
  • 1100 tl nakıt para teklıf eden vısor
  • ölücülere
    quote:

Orjinalden alıntı: visor

1100 tl nakıt para teklıf eden vısor
  • Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

a cevap veren vısor
  • yorum yaptığınımı zannediyosun.
    quote:

Orjinalden alıntı: visor

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

a cevap veren vısor
  • beyler garanti eski makineninki geçerlidir...eger sizin mantıkla gidersek her 23 ayda değişen notebook ile ömür boyu mekinen yeni kalır hp de batar..:)ben 10 yıldır bu işle ugarasıyorum hiç daha sıfırlanmadı garantisi...
  • Doğru olan bu fakat garanti devam ettirenlerde var biraz şans gibi ben üstelemediğim için(Hakkım olduğuna inanmıyorum) o yüzden 02.08.2009 kadar garanti
    quote:

Orjinalden alıntı: ahmetacik

beyler garanti eski makineninki geçerlidir...eger sizin mantıkla gidersek her 23 ayda değişen notebook ile ömür boyu mekinen yeni kalır hp de batar..:)ben 10 yıldır bu işle ugarasıyorum hiç daha sıfırlanmadı garantisi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dehsetulwahset -- 13 Nisan 2009; 21:37:24 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.