Şimdi Ara

SATILIK DELL XPS 1530 KACIRMAYIN fiyat indirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaslar suan ıtıbarıyle arabıstanda bulunuyorum pazartesı gunu turkıyede olucam ve ıstanbul ıcı elden teslım dusunuyorum yanı gelır gelmez dırek teslım dusunuyorum alet gercekten muhtesem bu ozellıkler hıc bıyerde yok tr de satısı yok buyrun ozellıklere bır goz atalım

İşlemci: Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7700 (2.4GHz / 800MHz FSB / 4MB Cache)
    Ekran: 15.4 Inch TrueLife™ Wide-screen WXGA (1280 x 800 çözünürlük, parlak ekran)
    Ekran Kartı: 256MB NVIDIA GeForce 8600M GT
    Bellek: 4GB, DDR2, 667MHz
    Sabit Disk: 250GB hard disk
    Kamera:Dahili 2.0MP kamera
    Parmakizi Okuyucu:Var
    Kumanda: Var
    Optik Sürücü: 8X DVD+/-RW Dual Layer Drive
    Kablosuz Bağlantı: Intel 4965AGN Wireless-N (270Mbps, 5 kat hız, 2 kat kapsama alanı)
    Dell Wireless 355 Bluetooth Module (2.0 + Enhanced Data Rate)
    Ağ Bağlantısı: Integrated 10/100 Ağ Kartı ve 56K Fax modem
    Portlar: HDMI, S-Video çıkışı, VGA, Firewire (IEEE 1394a), 3 adet USB 2.0,
    54mm ExpressCard slot, RJ45 Ethernet port (10/100),
    Stereo in & headphone/speaker out (x2) dual digital array mics
    Kart Okuyucu: 8 in1 media memory card reader (SD/SDIO, MMC, MS, MS-Pro, xD)
    Pil: 9-cell yaklasık 4.30 saat gidiyor
    Ağırlık: 2.62kg
    Ebatlar: 35,7cm x 26,3cm x 2,37-3,51 cm
    İşletim Sistemi: Microsoft Windows Vista Home Premium
    Garanti: 3 yıl uluslar arası Garanti

evet urunu daha dun aldım urun faturasıyla bırlıkte verılecektır
    faturasından da fıyatını goruceksınız zaten ustune sadece 200 ytl koydum ve satıyorum
    benım amacım sadece arap parasını turk parasına cevırmek ve kurdan etkılenmemek bu nedenle bu sekılde bır yontem gelıstırdım aldıgımı dırek satıyorum benı zaten donanımhaber kullanıcıları tanır sımdıye kadar yaklasık 10 tane laptop satdım ve hıc bırınden sıkayet gelmedı
    laptobun kullanılma olayı su sekılde oldu aldım test amaclı actım pes 2008 yukledım ve full de catır catır oynattıgını gordum ve kapattım kutusuna koydum. urun 3 yıl uluslar arası garantıye sahıp ve sattıgım fıyatı hak edıcek bır urun urunle ılgılı detaylı bılgılerı buradan bulabılırsınız urunu ıncelemısler ve gayet guzel ıncelenmıs ekran kartının puan testlerı fılan herseyı yapılmıs urun sıyahtır ve kutusundadır tek eksık onu klavyede arapca karakterlerınde olmasıdır yalnız bu buyutulcek bısey degıldır cunku arapca karakterler cok kucuk oldugundan dıkkat bıle edılmemek tedır yazı yazarken hıc bır sıkıntı yasanılmamaktadır.
    bu urunun ıncelenmıs oldugu donanımhaber lınkı buyrun ınceleyın
    http://forum.donanimhaber.com/m_19629148/mpage_1/key_//tm.htm#21031507

bu da dunyanın en ıyı laptop ınceleme sıtesı zaten kendısı de burada 1 numara
    http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4135&review=Dell+XPS+M1530+%28Intel+Core+2+Duo+T5250+1%2E5GHz%2C+120GB+HDD%2C+2GB+RAM%29

urunun fıyatı son fıyat olarak 2800 ytl elden teslımlerde dusunuyorum kargo ıle 2850 takas dusunmuyorum

lutfen ındırım talep etmeyın sahıp olacagınız en ıyı makınelerden bırı ve fıyatıda hak edıyor
    urun faturalı olarak teslım edılecektır 200 ytl koydum sadece ustune sızde goruceksınız ee okadarda koyalım artık
    urunun kutu ıcerıgı tamdır hıc bır eksıklık yoktur hersey jelatınındedır kulaklık şık taşıma cantası kendıne aıt bırde şık bır cd cantası vardır

Vista puanları
    işlemci:5,3
    Ram:4,8
    graphics:5,9
    game graphic:5,5
    harddisk:5,3

SAYGILAR

SATILIK DELL XPS 1530 KACIRMAYIN fiyat indirimi

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerdanger -- 20 Şubat 2008; 17:39:42 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• alet gerçekten canavar.
    fakat bence fiyatı yüksek.
    bu fiyata Türkiyeden alıp sorunsuz bir şekilde garantisi falan da kullanılabilir.
  • laptop güzel ve güçlü. ancak fiyat arkadaşın da dediği gibi yüksek. türkiyede muadili garantilisi ve sıfırı bile kargo ve kdv dahil 2.265 ytl.

http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=314&pid=4353

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoRaSpIRIN -- 19 Şubat 2008; 14:27:24 >
  • turkıyede dusuk konfırgasyonlar var ve bence ram ve ıslemcıyı yukseltınce zaten laptobun fıyatı fırlıyor ozellıkle ıslemcıde cok fark edıyor emınım tr ye bu model gelse ve 9 cell lı batarya ıle satılsa en az 2900 fıyat cekerler benım tahmınım budur aldıgım fıyatın ustune fazla koymadım zaten faturalı verıcem ve 3 yıl uluslar arası garantısı mevcut yanı ha turkıyeden ha yurtdısından hatda tr dekıler 3 yıl vermıyorlar bıle sonuc olarak bence ıyı fıyat pıyasada ılk sızde olucak nede olsa

SAYGILAR

• Tek fark işlemci ve ram farkı ise ( T7500 - T7700, 2 GB - 4 GB ) fiyat fazla arkadaşların da dediği gibi.4 GB rami maksimum 110 YTL'ye alabliyoruz zaten.T7500 ile T7700 arasındaki fark ise ne diyim herhalde 120 km ile 130 km basan iki araba arasındaki hız farkı kadar olsa gerek.Bilmem yanlış mı düşünüyorum.Şahsen kendim de T7700 işlemcili ürün kullanıyorum ama T7500 ile farkını bulamadım daha.
  • dogrudur pek goze carpan fark olmayabılır ama bu alet pıyasadakı en ıyılerınden en ıyılerınıde ısteyen cok kısı var 2,2 degıl de almısken 2,4 olsun dıyen cok kısı var benım urunum onlara hıtap eden bı urun herseyıyle hızlı usb baglantılı harddıskten verı atarken dıkkatımı cektı 30 mbs ıle atıyor ve gercekten oldukca hızlı yanı bu alet herseyıyle canavar vısta puanlarıda oldukca ıyı bu arada ılanı edıtleyıp vısta puanlarını ekledım.

SAYGILAR

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satılık casper ultrabook 800 tl
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.