Şimdi Ara

SATILIK DELL ALIENWARE AREA51 GAMING KASA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILIK DELL ALIENWARE AREA51 GAMING KASA
    Arkadaşlar Kasa DELL'in ALIENWARE AREA51 İlk çıkan serisi belkide Türkiyede tekdir tam olarak emin değilim. fakat sahibinden de ilanı yok.
    Konfigürasyonlar, Aşağıdaki gibidir.
    CHIPSET, LGA1155
    ANAKART, Asus'un crossfire destekli, USB3,SATA3-6 (çift ekran kartı takılma desteği mevcut) son çıkan modellerden UEFI bios destekli(biosnuzu işletim sistemi gibi çok rahat bir şekilde kontrol edebilirsiniz.) Garantisi devam ediyor faturası mevcutdur.
    CPU, (işlemci),İNTEL İ7 2600 model 3.8GHZ (8 çekirdek) 
    CPU Fan,XİGMATEK AIO(Sıvı Soğutucu) (İşlemci Fanı Sıvı soğutuculu olduğundan çok düşük ısı seviyesinde çalışmakta.)
    RAM, CORSAIR VANTAGE 8GB 1600GHZ
    HDD, KİNGSTON 120GB V300 Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 450MB / Yazma 450MB) Garantisi devam ediyor faturası mevcut
    E. KARTI, ASUS 6870 256Bit (Piyasadaki bütün oyunları yüksek çözünürlükte açabilicek niteliğe sahip)
    İç donanımının tamamını 1.600TL ye Kasayı komple 2.100TL ye satın alabilirsiniz kasayı komple satın almayı tercih ettiğinizide yanında 630wattlık SEASONİC PSU ile verilecektir (crossfire ve overclock yapsanız dahi rahatlıkla kaldırabilecek kapasitede.)
    Not;Kasada, Windows7 Ultimate işletim sistemi mevcut olmasına rağmen çalıştırma tuşuna bastığınızda windows 8 hızında açılmakta.
    Bilgisayarı, ister Oyun oynamak için istersenizde diğer geriye kalan Grafiksel veya Sistem gereksinimi yüksek bütün Programları kullanabilmek işlemlerinizi kolay ve hızlıca gerçekleştirebilkmek için tercih edebilirsiniz.
    Şuan, işletim sistemi kurulu hazır durumda bilgisayarı kullanabilmek için sadece power kablosunu takıp çalıştırma tuşuna basmanız yeterlidir.
    Kasa ve iç donanımsal fotoğrafları temsili olarak mevcuttur.
    Ürünü satınalırken, İstanbul içi elden teslim veya ptt kargo güvencesi ile yani, Ürün size teslim edilirken kargo görevlisine ücretini ödersiniz ve ürünü teslim alırsınız. veya sizin istediğiniz herhangi kargo firması ile gönderebilirim.
    Kargo tercih edildiği takdirde masrafı alıcıya aitdir. elden teslim istenirse Bahçelievler E5 Metrobus duragına getirebilirm.veya evden kendiniz çalışırken gördükten sonrada alabilirsiniz.

Fotograflari ekliyemedim temsili fotograflar icin sahibindene ilan no kismina 178290231 no ile temsili fotograflarını görebilirsiniz

İletşim 05067064356
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• sinister13 kullanıcısına yanıt
    Önerim

parça listesi vs. ile Önerilerinizi ayrı ayrı yazın.

okunaksız bir ilan okumaya üşendim.
  • Tarafimdan alinmistir. Tesekkurler Gokhan kardesim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.