Şimdi Ara

###### SATILIK DDR2 1066 MHZ RAM Kitleri! ######

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba arkadaşlar.

Artık DDR3'lü bilgisayara geçtiğimden üst seviye performansa sahip DDR2 1066 MHz'lik RAM kitlerimi satışa çıkarıyorum. Bir çifti daha önce satışa sunmuştum fakat ilgilenemediğimden dolayı satamadım.

CORSAIR Dominator 1066 MHz 2 x 2 GB Kit

Vatan Bilgisayardan alınan, faturasıyla beraber kutusunun bulunduğu Corsair Dominator 1066 MHz RAM kitlerimi satıyorum. Düşük gecikme değerleriyle 1066 MHz'de çalışan ve yurt dışında pek çok Hardcore overclock sever tarafından daha yüksek hızlara çıkartılan bu efsane RAM için 125 TL istiyorum. Tabi pazarlık yapılacaktır :)

OCZ Reaper 1066 MHz 2 x 2 GB Kit

Soğutucusuyla ve performansıyla önlü OCZ Reaper 1066 MHz RAM kitini de satıyorum. Bu ürünün kutusu ve faturası annemin mükemmel temizlik anlayışı yüzünden ortalarda yok. O yüzden sadece RAM'ler mevcut. Bu ürün için istediğim fiyat da bu yüzden 100 TL.

Ürünlerin fotoğrafını isteyenlere yollanacaktır. PM'lere cevap verilecektir.

Not: İstanbul'da elden alışveriş yapmak tercihimdir. Fakat heryere kargo yollayabilirim. 2006 üyesiyim, referans sistemi olmadan çok alışverişim oldu. Kötü referansım da yok zaten. Bilmeyenlere duyurulur.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Hayırlı satışlar, OCZ'leri bana paket yap yolla kardeşim
  • Ünlü Editör Cem Şahin sen misin yoksa :p

Tamam kardeşim OCZ'yi sana sardım :) bekliyor. Corsair için satışa devam
  • hocam ramlerden ocz satılmış gibi duruyor sanırım yalnız bana 1 adet 2gb acil lazım durumu pm anlattım almak isteyen kişiden anlayış bekliyorum
  • pm
  • Birader yolla artık şu RAM'leri!
  • Selamlar . Bende 2*2 4gb kingston hyper x 1066 ramler var sizin ramler yada aynı değerlere sahip başka ramlerden alıp benim ramlere arkadaş yapsam anlaşabilirlermi acaba .uyum sağlarlarmı arkadaşlar.....yoksa bire bir aynılarındanmı bulmam lazım .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.