Şimdi Ara

Satılık! Day Mobile T808 Çift Hatlı Cep Telefonu//TAKSİT Yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Ürün 18.06.2008 tarihinde hepsiburada.com'dan alınmış olup 21ay daha garantisi mevcuttur. Çok temiz kullandım, kırığı, döküğü, çiziği yoktur. İki hat aynı anda açıktır; ikisinden de aynı anda arama yapılabilir, aranılabilir, mesajlaşılabilir. Ayrıca hiçbir ücret ödemeksizin televizyon izleyebilirsiniz. Olur mu demeyin oluyor. Star TV, Kanal D, FOX, TRT1 vb tüm kanalları tam ekran olarak rahatça izleyebilirisiniz. Tüm gün masa başında oturanlar daha keyifli vakit geçirebilirler. Radyosu, Bluetoohtu, 2mp kamerası, 5+1ses sistemi(abartmıyorum, elinize alıp sesini açınca anlayacaksınız) ve daha birçok özelliği ve bu özelliklerinin garanti altında olması alınabilir bir telefon yaratıyor. Cihazın tüm kutu içeriği eksiksizdir. Kulaklığı ve yedek bataryası sıfırdır. Kulaklığı deneme amacıyla bile kulağıma takmadım. Ürünün distribütörü Cep Group'tur ve kendi netten satış sayfalarında 12takside 400liradır şuan cihaz.http://www.magza.net/index.php?p=show&pid=1449&k_id=0&kn=0 Aklınıza takılan bir sorunuz varsa koray-aykut@msn.com adresimden veya 5372298398 veya 5444666764 telefon numaralarından bana ulaşabilirsiniz.
    Saygı çerçevesi içindeki tüm yorumlarınızı yazabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koray_Aykut -- 29 Eylül 2008; 1:35:20 >

• Teknik servisi hangi firma?
  • Cep Group

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koray_Aykut -- 26 Eylül 2008; 16:58:45 >
  • takas varsa pm attım
  • Samsung D900i veya D780 ile takaslayabilirim. Farklı cihazlar düşünmüyorum Özel mesajınızı da yanıtladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koray_Aykut -- 26 Eylül 2008; 23:43:05 >
  • Vade farksız kredi kartına 3taksit ile veya vade farklı 12taksite satabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.