Şimdi Ara

Satılık Cs GO Bıçak-Silah

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Envanterimdeki itemları satıyorum. Envanter linki burada.
    Elime geçtikçe key satışı da yapacağım, şu an 90 key mevcut, tanesi 6 TL.
    Elime item geçtikçe ekleyeceğim. Genelde düşük bütçeli itemlar oluyor.

1-2 kişi dışında kimseye satış yapmadım, tek referansım onlardır. Güvenilirliği bana göre su götürmez olmadıkça itemı önce vermem.
    Güvenilirlik konusunda şüpheniz varsa ekleşip konuşuruz. Sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum.

akbank havale ve eft şeklinde ödeme kabul ediyorum. Hızlı olması nedeniyle akbank havale-eft tercihimdir.

★ Karambit | Gizli Şehir (FT) ------------------------> 275 TL

★ Gut Knife | Katliam (FN)-------------------> 210 TL Satıldı

Awp | Boom (MW)---------------------------------> 40 TL Breath Of Horus'a satıldı

Stattrak AK-47 | Red Laminant (FT) Howl Stickerli----> 85 TL Sectorshootout'a satıldı

Stattrak M4A1 | Kara Su (FT)--------------------------> 40 TL RedLineW88 e Satıldı

AWP Redline (FT) --------------------------------------> 15 TL RedLineW88 e Satıldı

Glock Su elementali (MW) ------------------------------> 10 TL Forum dışı satıldı

AK-47 | Vulkan (FT-MW görünüm) ------------------> 70 TL Forum dışı satıldı.

USP-S | Orion (MW) -------------------------------> 17 TL Orhan Duran adlı arkadaşa satıldı.

Glock-18 | Su Elementali (FT-MW Görünüm)--------> 8 TL Orhan Duran adlı arkadaşa satıldı.

AWP | Solucan Tanrısı (MW) --------------------------> 8.5 TL Orhan Duran adlı arkadaşa satıldı.

M4A1-S | Atomik Alaşım (FT) 3 Sticker var ---------> 6 TL Orhan Duran adlı arkadaşa satıldı.

Steam gift olarak

Men of War: Assault Squad ve GTA V temin edebilirim.

Herkese iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QwertySal -- 24 Mayıs 2015; 17:41:11 >

• Güncel
  • Bıçak ve vulkan kaldı arkadaşlar. Diğer itemler Orhan Duran isimli arkadaşa satıldı.
  • Güncel.
  • Güncel
  • Güncel
  • Yeni itemlar eklendi. Güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QwertySal -- 15 Mayıs 2015; 18:45:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha önce alışverişlerimiz oldu. Kesinlikle güvenilir bir arkadaş. Ben kefilim kendisine. İyi satışlar.
  • Alışveriş için teşekkürler . Güvenilirlik konusunda şüpheniz olmasın +rep :)
  • Güncel
  • QwertySal kullanıcısına yanıt
    selam dostum paypal var mı acaba
  • Paypal var ama dolandırıldım ve şu an hesabım donduruldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: QwertySal

Paypal var ama dolandırıldım ve şu an hesabım donduruldu

Anladım hocam. Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önemli bir şey gitmedi, sadece paypalım kilitlendi. Teşekkür ederim yine de
  • +rep
    Hızlıca aldım ''
  • Güncel.
  • Awp boom ve gut slaughter eklendi
  • QwertySal kullanıcısına yanıt
    Pm Atıldı.
  • +rep
    arkadaştan stattrak ak 47 kırmızı laminat aldım.
  • arkadaş gayet güvenilir ve hızlı satıcı.sorunsuz alışveriş oldu.kendisine çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.