Şimdi Ara

SATILIK : CREATIVE ZEN SERİSİ CİHAZLAR İÇİN KUMANDA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde adetli olarak bulunmaktadır. uzaktan kumandalar hiç kullanılmamış olup sadece tek tek çalışıp çalışmadıkları denenmiştir. sıfır haldedir, garantileri yoktur. iki farklı renkte bulunmaktadır. beyaz tabanlı olup içi siyah ve içi beyaz olarak. Kargo alıcıya aittir. Fiyat sondur. Sadece kumanda verilecektir.

İlgili link ==>http://www.creative.com/products/product.asp?category=13&subcategory=483&product=11211

Bu linkte sadece Zen Micro / Zen Neon / Zen yazıyor ben ilave olarak kendimde bulunan Zen Vision M 30gb ve Zen Vplus ile denedim sorunsuz kontrol ediyor.

Yer : Mecidiyeköy
    Fiyat : 22YTL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• KARDES BENDE ZEN 60GB VAR TAHMİNİM ONADA UYAR SONB FİYATIN NE OLUR BEN HEMEN ALMAYA GELEBİLİRİM BİDE HANGİ İŞLERE YARAR
  • selam, evet 60gb'lık cihazlada uyumlu. fiyat son olabilecek fiyat ilandada belirttim. cihaz üzerinden radyo-mp3 ler arası geçiş imkanı sağlar, şarkılar arası geçişi ve radyoda kanallar arası geçişi sağlar, sesi açıp kapatmaya ve cihazı açıp kapatmaya kolaylık sağlayan tuşları mevcut.

• KARDES CİHAZ ORJİNALMİ ORJİNALSE 20LİRA VEREİRM HAFTA İÇİ GELİRİM VE SİYAH BASLIKLI OLANI ALIRIM SANA UAYRMI MECİDİYEKÖYE GELECEM
  • cevaplandı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.