Şimdi Ara

Satılık Creative X-fi Notebook Express Card

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ürün 4 sene önce Sanalmarketim.com dan alınmıştır.

Ürün ilk günkü gibi çalışmaktadır. Kutu içeriğinden, kulaklıklı mikrafonu ve cd'si eksiktir. Ürünün driverları ve yazılımı Creativin sitesinden indirilebilmektedir.

Teknik Özellikler

Bağlantı türü: ExpressCard/54
    Stereo/Surround oynatma: 24-bit/96kHz
    SPDIF çıkışı: 24-bit/96kHz (XP), 24-bit/48kHz

Kargo ücreti tarafımdan karşılanacaktır!

FİYAT: 70 TL

Not: Takas yapılmaz

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhangultepe -- 20 Temmuz 2011; 12:02:24 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Optik çıkış gibi bişeyi varmı kablosu falan?
  • Bunda hem optik giriş hem optik çıkış var. Bende kablosuda var onu ayrı olarak satın almıştım. yanlız bu optik kablo normal optik kablo gibi ancak ucuna bi aparat takılarak jack girişine çeviriliyor. İstersen onunda resmini çekip koyabilirim.

• Resimleri yükledim. Ben bu kabloyu ps3 den optik çıkış alıp x-fi ya bağlayıp o şekilde ses almak için apple store dan 19.95$+kdv ye almıştım. Sonuçta başarılıda oldum. Şimdi o aparat x-fi ya ait değil. Optik kablonun bi parçası. O yüzden o aparatı ayrı olarak sana veremem. İstersen 30 lira daha koyup kabloyuda alabilirsin. O ürün kargoyla beraber 30 dolara mal olmuştu sanada zararına veriyorum.http://store.apple.com/ca/product/TL955ZM/A?mco=MTY3ODQ5OTY bu linkden de kabloya bakabilirsin.

Bende kablo var sadece kabloyu x-fi ye bağlayacak aparat yok... Apart ses kartına aitse problem yok epi topu bu iş için 75 lira ayırmıştım üstüne çıkmam umarım

Saygılar

Bende aspire 5100 var sanırım expres gıriş değilde pcmcia girisi var z5500 ses sistemınde kullanmayı düşünüyorum

tam bır bılgı sahıbı değilim

varmıdır dönüştürücüsü vs.

bilgisi olan varsa yorumunuzu bekliyorum arkadaşlar...

tesekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktasmrt -- 21 Temmuz 2011; 15:33:23 >
  • Pcmci girisi varsa zan ediyorum ki olmaz cunku onun girisi daha genis soketleri ona gecmeyebilir. Pcmci dan expresse donusturucu var mi onu arastirmak lazim. Belki vardir. Varsa z5500 le mukemmel bi sistem olur. Benim kuzenim de z5500 var o masaustu bilgisayarina xfi music takti. Mukemmel oldu.

• notbukun kendi hoparlörüyle kullanabilirsin ama xfi o zaman devre dışı kalıyor. Hem o kaliteyi notebookun hoparloründen alamazsın. Ben çoğu zaman sennheriser kulaklıklarımla kullandım. Çok süper bi kalitesi var. En güzelide bass ayarı yapabiliyorsun. Crystilazer özelliğiylede mp3 müzikleri cd kalitesinin üstünde bi ses kalitesine çıkartıyor. 5.1 Sistemde de denedim. Onda da çok kalitesli bi ses aldım. 5.1 deki güzel bi özelliğide arkadaki sesle öndeki sesin dengesini çok rahat bişekilde ayarlıyabiliyorsunuz. Önden çok geldi arkadan az geldi derdini çok rahat ayarlıyor. Hemde sisteminize çok güçlü bass verebiliyorsunuz.

Sorunsuz Alışverişlerim atalay3650 (jazz de 005 alındı) Eldenufuk_acar (MegaWorks alındı) Elden yucelsag (Aerocool M40 kasa alındı) Storm Biringer(creative Audigy 2zs ses kartı alındı) Her0(Creative DDTS-100 decoder alındı) emrahray(megaworks kumandası alındı) ABUX(Everest H5402 digital ses sistemi alındı) kaan08(creative x-fi xtreme gamer ses kartı alındı) erhanasd(creative gigaworks s750 ses sistemi alındı) ucuB3(Audiotrak prodigy cube ses kartı alındı) gong1976(Creative DDTS 100 decoder alındı) kırmızımercimek( creative mt-1200 ayak alındı) dieofsatan(creative x-fi xtreme audio notebook ses kartı alındı) musta35(Altec Lansing mx5021 ses sistemi alındı)
  • pm
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.