Şimdi Ara

SATILIK Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Ses Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ürün uzun süredir kullanılmadığından dolayı nakite çevirme amaçlı satılmaktadır çünkü anakartımda 1.1x giriş yok 16x var halilye uyumsuzluk yaşıyor en son kullanıldığında bir problemi yoktu şu anda da olduğunu zannetmiyorum üç aydır kullanılmıyor zaten anakartın on board ses kartı şu anda idare ediyor. Garantisi bitmiştir kutusuda yoktur yalnızca elimde ses kartının kendisi bulunmaktadır.

Olmaz ya gene de güvenliğiniz açısından müşteri memnuniyeti ve içinizin rahat olması için söylüyorum ürünün çalışmaması dahilinde iade etme hakkınız vardır.

İnceleme:http://us.store.creative.com/Creative-Sound-Blaster-XFi-Titanium-PCI/M/B001E25KDK.htm

Sıfır Satın Almak İçin:http://www.sanalmarketim.com/urun/0eb24cf62a1da7e0897574bfd42232f1/CREATIVE-X-FI-TITANIUM-PCI-EXPRESS

Fiyat: XX TL
    E-mail: by.estfyz@gmail.com
    GSM: 0533 499 62 63

Ürün @oxata isimli kullanıcıya SATILMIŞTIR ilgi ve alakanız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esTFyz -- 20 Kasım 2012; 11:37:43 >

• Bu kart x1 kartları x16 slotunada takabilirsiniz sorunsuz çalışır. Ayrıca x16 ses kartı bu zamana kadar hiç üretilmedi bildiğim kadarıyla zaten sesin bant genişliği neki x16 olsun.
  • Doğrudur hocam çok bilgili değilim ses kartlarında 16x olmasada bu girişten daha büyük girişe sahip olanları varya örn,http://www.sanalmarketim.com/urun/8038e8f0b592eb6f3e19dc6c2471e8a2/S-LINK-SL-81A-8-Kanal-Pci-Ses-Karti bunun gibi birşey tabi bu model örnekti çok dandik bir ses kartıda bu. Yani ben şöyle ifade edim bundan önceki anakartımda Asus Crosshair 4 olması lazım 1x giriş vardı sorunsuz çalışıyodu bunu aldık denedik 16x girişinde sorun yaşadım.. Sesi zaten windows üzerinden hiç çıkartamadım linuxta ses geldi enteresan bir şekilde ama windowsta bir türlü yapamadım. Yani windows üzerinden de ses alsam altın bulmuş gibi sevinirim mis gibi kart 90 tl ye sat 300 tl ye yeni bir ses kartı al yazık günah boşuna yenilicez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esTFyz -- 22 Ekim 2012; 5:49:28 >

• Flood olucak ama satış iptali için yorum yazıyorum. Bu arada WarSaw hocam Allah razı olsun mesajını gördükten sonra ilham geldi 3 saat uğraştım ve sonunda driverdı aşşa tak yukarı tak o realteği devre dışı bırak creative varsayılan yap tüm denklemlerin sonucunda kart sorunsuz bir şekilde çalıştı. Yani resmen aylardır çalıştıramadığım kartı 3 saate çalıştırdım demekki buraya ilan koymam gerekiyormuş :) vesile oldunuz her işte bir hayır vardır sağolun hayırlı sabahlar.
    Daha Fazla Göster
  • pm attım

edit: kart tarafımdan alınmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxata -- 31 Ekim 2012; 16:31:24 >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.