Şimdi Ara

[ SATILIK ] CREATIVE AUDIGY2 ZS 69TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Recon3d yada X-fi titanium hd almaya karar verdigimden tekrar satistadir.

Kutusu yoktur.
    Orijinal Cdleri yollancaktir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xanu -- 20 Mart 2012; 23:59:38 >

• takip..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gardanadam

takip..

Hocam takip güzelde alıp kullansan ya hemen :))
  • kart hakkında şahsıma bilgi verirmisiniz acaba? 5.1 mi 7.1 mi bende 5.1 a3dts ses sistemi var fakat profösyonel olarak kullanamıyorum anakarta ön arka ve wooferı bağladığımda bazen 1 hoparlörden ses gelmiyor zamanla açılıyor gelmeye başlıyor kablolardan şüphelendim ilk başta sonradan amfide sorun dedim ama şimdide ses kartının yetersiz olabileceği düştü aklıma şimdi bu kart benim derdime çare olurmu? güzel bir ses alırmıyım? birde garanti durumu nedir? kart eski mi yenimi? kusura bakmayın bilmediğimden soruyorum bilen bir arkadaşıma mesaj attım umarım yakında döner ona göre yeni sorularım olabilir teşekkürler.
  • Öncelikle audigy2 zs ler eski kartlardır piyasada garantilisi kalmadı, ancak performans olarak piyasaya son çıkan karlardan geri kalan bir tarafı yoktur bana göre ,win7 ye tanıttıktan sonra (daniel-K drivers) mükemmel performans veren bir kart, kart 7.1 dir ses kalitesi çok iyidir ben asus maximus gene-z/gen3 sipariş verdim ve anakartta bu kartı takabileceğim bir pci slot yok mecburen satıyorum, ben bu kartı sony evsineması anfisi ile kullanıyorum tek kablo ile (spdif-digital çıkış) coax olarak anfiye bağlıyorum ve 5+1 olarak kullanabiliyorum, ses sisteminizde digital giriş varsa tek kablo ile 5+1 ses alabilirsiniz ancak ses sisteminizin bir linki varsa atın yardımcı olmaya çalışırım kartı almanız yada almamanız önemli değil.
  • teşekkür ederim ses sistemimde hoparlörler sony 5 adet 2 ön 2 arka ve merkez olmak üzere aktif subwoofer premier sanırım kule gibi birşey dijital ekranı mevcut model bilmiyorum ama 3tane kablosu var 5.1 için ben şuan tek kabloyla kullanıyorum 5.1 ses veriyor fakat dediğim gibi bazen problem oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanu

Recon3d yada X-fi titanium hd almaya karar verdigimden tekrar satistadir.

Kutusu yoktur.
    Orijinal Cdleri yollancaktir.

Ürünün win7 ile arası nasıl :)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3A -- 9 Nisan 2012; 21:39:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daniel-K support pack ile win7 32bit de kullanıyorum 2.makinemde yani sorunsuz.
  • pm
  • pm cevaplandı.
  • Fiyatı iyi.Bende kullandım bu karttan harika ses cıkartıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 23 Nisan 2012; 3:30:06 >
  • benim logitech z5400 üm war optik çıkıışla bağlantı yapabilmem mümkünmü çıkış soketlerini resimde göremedim.

hayırlı satışlar
  • spdif cikisi var jack seklinde, ben coax olarak kullandim ancak optik olarak denemedim hic ,ama suan kullandigim asus xonar dx de normal jack gorunumdeki digital out (sfdif) ses cikisindan den ev sinema sistemime ses aktarabiliyorum, audigy de ayni sekilde optik kablo ile ses aktatabilir teknosa/mediamarkt dan uygun kabloyu almaniz lazim jack aparatli optik kablo yada optik kabloniz varsa eger ucuna bir jack donusturucu lazim, benim kablolarimda ister optik ister jack seklinde kullanmaya musait eklentiler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xanu -- 4 Mayıs 2012; 14:09:50 >
  • selam, fiyatınız gercekten yuksek... zs 2 guzel karttır ama bu fiyata zor satılır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.