Şimdi Ara

Satılık Corsair H100i Fanları.INDIRIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Cihazın fanlarını değiştirdim. 2'si için fiyat 40tl'dir. Pazarlık yoktur.

40 TL

Satılık Corsair H100i Fanları.INDIRIM.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losthell -- 21 Ekim 2013; 22:16:00 >

• orjinal fanları gürültülü ve dandik diyorlar doğrumu o yüzden mi satılığa çıkarttınız?

Orijinalden alıntı: WarSaw

orjinal fanları gürültülü ve dandik diyorlar doğrumu o yüzden mi satılığa çıkarttınız?

Hayır Scythe fan aldım onlarla kullanıyorum, bu fanları pek kullanmadım, o yüzden satılığa çıkardım.

orjinal fanları gürültülü ve dandik diyorlar doğrumu o yüzden mi satılığa çıkarttınız?

Bu tarz sogutma sistemlerinde Fan kontrolcünüz yoksa ses olayı mutlaka oluyor fakat corsair in fanları kesinlikle kötü degildir iyi hava akımı saglar ve Kalitelidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makavell54 -- 22 Ekim 2013; 0:10:38 >

Orijinalden alıntı: makavell54

quote:

Bu tarz sogutma sistemlerinde Fan kontrolcünüz yoksa ses olayı mutlaka oluyor fakat corsair in fanları kesinlikle kötü degildir iyi hava akımı saglar ve Kalitelidir

İncelemeler öyle söylemiyor. Fan kontrolcüsünüde ben aldıktan sonra derdim ne bu mereti 400TL den alıyım. Neyse o niye bu niye diye yazmadım bu tarz su soğutma çözümlerinin fanlarının hem devirli hemde uğultulu çalıştığı bilinen bir gerçek

• Profesyonel bir pc kullanıcısı fan kontrolcüsünü h100i için almaz, bu tür sistemler yokken de fan kontrolcüsü sessizlik adına gerekli bir donanımdı.
    Tabi yeni anakartlar ile kontrolcülerede pek gerek kalmadı, mesela ben Asus Sabertooth kullanıyorum 4-5 tane fan kontrol edebiliyor diye biliyorum ihtiyacım olmadığı için emin değilim.
    Yani forumdan 2.el kaliteli 2 fan alsanız xigmatekler bile oldukça sessiz çalışıyorlar maliyetiniz 25-30tl arasında olacaktır.

Fanlara gelirsek genelde alıcılar h100i kullanıcıları alıyor, göze hoş gelen kompakt bir corsair set yapmak adına. O yüzden alıcıları genelde biliyor ne kadar kuvvetli ve hangi devirde ne kadar db ile çalıştığını.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.