Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK CORSAİR DOMİNATOR 3X2= 6GB TRİPLE CHANNEL Satın Al 25 Mayıs 2018 20:42 1 1 SATILIK CORSAİR DOMİNATOR 3X2= 6GB TRİPLE CHANNEL FİYATI DÜŞÜRDÜM DAHA DA İNDİRİM İSTEYEN ARKADAŞLAR VAR İSE DE GİTSİN BAŞKA ÜRÜNÜ ALSIN ÖLÜCÜĞÜN LÜZUMU YOK.6 GB SAPASAĞLAM ÖMÜR BOYU GARANTİLİ RAMI 100 TL YE SATAN BAŞKA BİRİSİ VARSA GİDİN ONDAN ALINAnakartım arızalandığından dolayı eski sistemimi dağıtıyorum.Ramlar 1600 mhz 8-8-8-24 1.65v değerlerine sahiptir. 3x2gb şeklindedir.Aşağıdaki corsair resmi sitesinden de anlaşılacağı üzere ramlar ÖMÜR BOYU GARANTİLİ olarak satışa çıkarılmış corsair tarafından.http://www.corsair.com/en-eu/tr3x6g1600c8dSistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 27 Nisan 2117 Satıldığı Şehir : Bursa,Nilüfer Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün FİYAT DÜŞTÜ SATILIK BENQ ES500 PROJEKSİYON (BURSA İÇİ) ARIZALI X58 ASUS RAMPAGE 3 FORMULA (SATILDI) VE X58 GİGABYTE EX58-UD3R ANAKART SATILIK İ7 920 İŞLEMCİ SATILIK CORSAİR DOMİNATOR 3X2= 6GB TRİPLE CHANNEL