Şimdi Ara

Satılık Core2 Quad Q6600 (3 haftalık) + faturalı + garantili + a kalite fan, ucuz fiyat...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ürünü sattım bi kaç gerizekalı beyinsiz laf atmış, neyse alıştık artık onun gibi mallara, alıyorsanız alın almıyorsanız uzayın gidin ne itlik yapıyorsunuz beyinsiz mahluklar (itlik yapanlara diyorum hepiniz alınmayın)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkurtbey -- 17 Ekim 2009; 2:41:58 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 350TL ye burada bu ürünün satılması mucize olur:) Hele ki 372TL ye sıfıır alınabilirken:)

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=2588

forumda ikinci el Q6600 ün maksimum ederi 250TL civarıdır. Saygılar.
  • mavi de haftasonu cardfinansa 6 taksit 344 liraya satıldı.. bence de fiyatı revize etmelisiniz
  • fiyat harika
  • doların bir miktar düşüşünden dolayı sıfır işlemci fiyatlarda düştüğü için ürünün fiyatı revize edilmiştir.

• quote:

Orjinalden alıntı: hiickimse

350TL ye burada bu ürünün satılması mucize olur:) Hele ki 372TL ye sıfıır alınabilirken:)

arkadaşım fansız 280 e falan verebilirdim. bu işlemci g0 modeli (overclock turunden) onun için sıfırında fan yok, ben kendim aldım fanı 60 liraya... Konuyu iyi okumadan kafana göre 250 lira fiyat biçmişsin. bu fanla bu işlemci bu fiyata bedava bile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkurtbey -- 21 Mart 2009; 22:22:26 >

• arkadaşım yanlış anlama ilanını kirletmek istemem ama go revizyonlarda da stok fan vardır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrkurtbey

quote:

Orjinalden alıntı: hiickimse

350TL ye burada bu ürünün satılması mucize olur:) Hele ki 372TL ye sıfıır alınabilirken:)

arkadaşım fansız 280 e falan verebilirdim. bu işlemci g0 modeli (overclock turunden) onun için sıfırında fan yok, ben kendim aldım fanı 60 liraya... Konuyu iyi okumadan kafana göre 250 lira fiyat biçmişsin. bu fanla bu işlemci bu fiyata bedava bile...

YALAN ın da böylesi

Orijinal bakır fanıyla birlikte vereceğim. yazan ben değil miyim orjinal bakır fanı 60TL mi yani :D 60TL ye kralını alıyoruz soğutcunun. G0 da fan yokmuş, yahu yaşınız kaç yalan yanlış yazarken yüzünüz hiç mi kızarmıyor yani. Allah islah etsin.

• quote:

bu işlemci g0 modeli (overclock turunden) onun için sıfırında fan yok

arkadaşım şakamısın sen yaa İşlemcim g0 revizyon fanı 2008 nisandan beri kutusunda gayette güzel duruyor.
     Satılık Core2 Quad Q6600 (3 haftalık) + faturalı + garantili + a kalite fan, ucuz fiyat...

• ciddi yoktu, o zaman ben kazık yedim yada baska bir versiyon, ama bana soylenen "go revizyonu ve fan olmaz" lafı idi. Bilsem kendimi böyle rüsva etmezdim, ayrıca fanıda aynı yerden aldım, extradan birde ona kazık yemisim herhalde, sıfırı nekadar şu resimdeki fanın?

• Selam HX4700 takas ile alakalı bir mesaj atmıştım ama mesaj okunmuş fakat cevap verilmemiş. Olumlu veya olumsuz bir cevap verirseniz sevinirim. İyi günler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.