Şimdi Ara

[SATILIK] Core i5 2500K ve MSI Z77A-G45

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce forumdan almış olduğum işlemcim ve anakartımı yükseltme yapmak istediğim için satıyorum. İkisininde kutuları bulunmaktadır faturaları yoktur. İşlemcinin stok soğutucusu mevcuttur. İşlemciyi şu anda 4.7 Ghz'de 1.28vcore ile stabil olarak kullanıyorum, yükte Cooler Master TPC812 ile 65 dereceyi geçtiğini görmedim. 1.40v ile 5 Ghz de görüyor ama onun hem için sağlam bir soğutucu lazım hem de gerekli olan voltaj fazla yüksek olduğu için sadece bi kez screenshot alıp 4.7 ghzde günlük kullandım. Anakartın tek ufak bir sorunu var, ön usb 3.0 portunun pinlerini koruyan çerçevesi kırık ama hiçbir şekilde çalışmasını engel değil, aldığımda da böyleydi sorunsuz bir şekilde kullanıyorum şu anda. İkisinin birlikte satılması önceliğim fakat ayrı satışa da açığım. Ciddi alıcılara bir miktar ikramım olabilir, takas düşünmüyorum. Komisyonu karşılamayı kabul edene get açarım. Resimleri en kısa zamanda ekliyeceğim.

İşlemci için istediğim fiyat satıldı.
    Anakart için satıldı.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Appetite -- 19 Eylül 2016; 16:56:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.