Şimdi Ara

SATILIK CoolerMaster HAF 932 Kasa --180 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar merhaba,

2009 Yılında aldığım ve yakın zamana kadar dolabın içerisinde yatmakta olan kasamı satıyorum.

Satım için verdiğim toplu ilan, bu başlık altında bakılabilir..

Kasamı an itibariyle yeni topladığım sistem ile kullanmaktayım ve gayet memnunum.

İstanbul içi mümkün olduğunca elden teslim konusunda yardımcı olmaya çalışırım, malum high tower bir kasa.. tabii İstanbul da büyük şehir o yüzden lokasyon konusunu konuşup anlaşmaya çalışalım..

Kasamda orjinalinden farklı sanırım tek kısım, ön tarafta usb girişlerin olduğu yerin üst kısmında, gerektiğinde sıvı soğutma sistemine sıvı koymak için kullanılan 50 kuruş büyüklüğünde bir deliğin olduğu kısım var.. Orayı orjinalinde kapatan silikon bi altlık vardı ama kayboldu... Hani siz de araçlarda vs kullandığımız kaydırmaz kumaşlardan o ölçüde kesip oraya koyabilirsiniz, ben öyle yapmıştım.. Ne işe yarıyor? Hiç. Ama boş görünmesin diye işte..

Bunun dışında kasamda bir hasar yoktur, mevcut kılcal ciziklerdir vs ye ilişkin ayrıntılı resimleri yine ilk fırsatta koyacağım.

Amacım kasamı biran evvel satıp Corsair 750D satın almaktır. Ha satamazsam da mutlu mesut kullanırım; nitekim 5 yıl oldu hala sessiz hala ferah ve sağlam.. o yüzden oldukça memnunum.

Kasamı satın aldığımda yaptığım ilk yorumlar

Saygılar,

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elguug -- 30 Mayıs 2014; 14:35:02 >

• Ürün alican211 isimli üyeye satılmıştır.

Hayırlı, uğurlu, güzel günlerde kullanması dileğiyle..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.