Şimdi Ara

Satılık Cooler master rc-430-MidT ATX kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni kasa aldığım için boşta duran rc430 midt atx kasamı satıyorum. Ürünün yan kapağında sürtünmeye bağlı çizik var. Üzerinde fan takılı değildir, fansız olarak teslim edilecek. Kasanın kendi orjinal powerı arıza yaptı ve yerine 350w normal bir psu takıldı. Takılan psu aktif olarak sorunsuz çalışmaktadır. Alan arkadaşa arızalı ve sağlam her iki psuda gönderilecektir. Bunun haricinde herhangi bir sorunu yoktur. Fansız olduğu için fiyatı uygun tutuyorum. Sürat kargo ile tüm trye indirimli gönderiyorum. Malatya içi elden de teslim edilir.

Takas seçenekleri : HDD, SSD, Ram vb...
    Takasta ürüne bağlı olarak üzerine nakit verilir.

Fiyat pazarlıksız :120 tl
     Satılık Cooler master rc-430-MidT ATX kasa Satılık Cooler master rc-430-MidT ATX kasa Satılık Cooler master rc-430-MidT ATX kasa Satılık Cooler master rc-430-MidT ATX kasa Satılık Cooler master rc-430-MidT ATX kasa Satılık Cooler master rc-430-MidT ATX kasa
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     Satılık Cooler master rc-430-MidT ATX kasa Satılık Cooler master rc-430-MidT ATX kasa Satılık Cooler master rc-430-MidT ATX kasa Satılık Cooler master rc-430-MidT ATX kasa Satılık Cooler master rc-430-MidT ATX kasa Satılık Cooler master rc-430-MidT ATX kasa Satılık Cooler master rc-430-MidT ATX kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyocaglar -- 27 Temmuz 2015; 9:37:57 >

• Konu güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu güncel

• Konu güncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Takaslık Cooler Master Haf X 942
    10 yıl önce açıldı
    SATILIK COOLER MASTER RC690 KASA
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.