Şimdi Ara

Satılık Cooler Master Hyper 6 İşlemci soğutucusu...20 TL Olmuştur...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
     Satılık Cooler Master Hyper 6 İşlemci soğutucusu...20 TL Olmuştur...

Satılık Cooler Master Hyper 6 İşlemci soğutucusu...478pin intel işlemciler için uygundur..Daha önce sattığım P4 3.2 HT İşlemci ile birlikte kullanıyordum.Ve performansı inanılmaz..45-50 derecede çalışan işlemci 35derecelerde çalışmaya başladı..

Şuan üzerinde iki adet 80MM'lik slim fan var ( performansı çok iyi değil denemek için değiştirmiştim,Kendi orjinal fanı yok malesef).montaj parçaları tamdır.arka destekleyicisi vardır..

Gri olan kısımlarını siyaha boyadım.ancak zayıf bir boya sanırım tiner yardımı ile kolayca çıkar..(istemeyenler için)

Hyper 6 + 80mm Slim Fan x2

Fiyat : 40TL
    ---> 30 TL----> 20TL

Ürün incelemesi
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f.aktunc -- 25 Şubat 2010; 20:46:40 >

• Arkadaşlar 30 TL olmuştur...
  • 1 Adet pM .)
  • 2 adet fan dahil çok güzel fiyat;
    hayırlı satışlar,
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rozek -- 25 Şubat 2010; 23:35:08 >
  • teşekkürler..:) gerçekten çok güzel bir soğutucu o yüzden bu sistemi olan birisi alsın ve elimde kalmasın diye düşürdüm..
  • arkadaşım; p4 1600 işlemciden p4 3.0 işlemciye yeni geçtim. soğutma prb. var.
    Satılık Cooler Master Hyper 6 İşlemci soğutucusu..konusu ile ilgimi çekti. pm atarsanız görüşmek isterim. saygılar.
  • p.m.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyatı 20 TL olmuştur arkadaşlar..
  • fiyatta sabit kal artık. in çık tekrar in milllet yanlış anlar
  • Fiyatta in çık olmuyor. Sadece indirim oluyor dikkat edersen görürsün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: genie

Arkadaşlar 30 TL olmuştur...

40-30-20tl demişsin sonra Arkadaşlar 30 TL olmuştur... bu ne o zaman
  • Daha aşağılara bakarsan 20 TL olmuştur yazısı var.. ana ilanın olduğu mesajda değişiklik yapabiliyorsun bende indirimi göstermek adına o yolu seçtim..yani inip çıktığı yok..biraz dikkat..
  • Ödemeyi yaptıktan birgün sonra, Cooler Master Hyper 6 İşlemci soğutucusucu, belirtilenler ile birlikte tam olarak ulaştı. Bugün montajını yaptım. 60-70 derece arasında çalışan P4 prescot 3.0 işlemci 40-45 derece arasında çalışmaya başladı. "Genie" arkadaşın ciddiyeti ve samimiyetine çok teşekkür ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.