Şimdi Ara

Satılık Compeq capacitive İphone 3GS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Temmuz 2010 da aldığım 2 yıl garantili faturalı ürünümü bir üst modelini aldığımdan satıyorum.Tertemiz Kılıfında kullanıldı,alındığı gün ekrana ekran koruyucu koyuldu bir tek çizik bulamassınız.Fiyat olarak 200 tl düşünüyorum sanalpazarda ilanım mevcuttur isteyen ordan satınalabilir.Gebze ve istanbuldan elden teslim edilir.Tüm özellikler aşağıdaki linkde mevcuttur.Birebir ismi anılan telefonla çok benzemektedir.Takas yoktur
    Gelmiş geçmiş en iyi dokunmatik ve orjinaline en çok benzeyen model - Capacitive sharp dokunmatik - Yan dönen mesaj klavyesi - Pusula - 4gb Dahili Hafıza - Parmak hareketi ile resimleri büyütüp küçültme - 3 farklı tema seçeneği - Masa üstüne resim atama - 3.5" Dev LCD Ekran - Tek Hat - Opera Browser - Sensörlü Oyunlar - Süper Ses Kalitesi - WiFi (Kablosuz Hızlı ve Bedava İnternet) - 3D SENSÖR - EN YENİ YAZILIM - OPERA 5.0 - OFFICE - MSN - FACEBOOK - SNAPTU - GOOGLE MAPS - EBUDDY - 32GB KART DESTEĞİ - 2 YIL GARANTİ - IMEI KAYITLI - FATURALI - FOTO EDITÖR - WORD - EXCELL - OYUN - TELESEKRETER - BLUETOOTH - INTERNET - MP4 - MP3 - 3GP - RADYO - MÜZİK - JAVA - HASSAS DOKUNMATİK - SLAYT - MMS - GPRS - E-KİTAP - HESAP MAKİNASI - ALARM - OYUN - ALBÜM - DÜNYA SAATLERİ - SLAYT - DÖNÜŞTÜRÜCÜ - YANILTMA EFEKTLERİ - HIZLI ARAMA - DÖVİZ KURLARI - KRONOMETRE - SESLİ MAİL - SES KAYDEDİCİ - VİDEO KAYDEDİCİ - CHAT - TELEFON REHBERİ - RADYO KAYDEDİCİ - RESİM - Ve daha birçok özellik sadece bu modelde.
    http://www.sanalpazar.com/item_details.php?auction_id=1042629

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hammer8 -- 20 Nisan 2011; 14:04:18 >

• aynı telefonu kullanmaktayım, orjinali ile yan yana konduğunda ayrıt etmek zor(birebir kullanıcılar dışında).

dokunmatk hassasiyeti olarak aynı, hiçbir farkı yok. ama kullanılan işlemciden kaynaklı algılaması orjinali kadar iyi değil.
    Telefon tek hatlıdır... diğer çakmalar gibi çift hatlı değildir :)

belli başlı siteleden ekran çözünürlüğüne uygun java tabanlı oyunlar indirip oynayabilirsiniz. net girişi hızlı olmamakla birlikte fena sayılmaz. en azından işinizi görür :)

garantili olması sebebiyle fiyat konusunda yorum yapmayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fexil

aynı telefonu kullanmaktayım, orjinali ile yan yana konduğunda ayrıt etmek zor(birebir kullanıcılar dışında).

dokunmatk hassasiyeti olarak aynı, hiçbir farkı yok. ama kullanılan işlemciden kaynaklı algılaması orjinali kadar iyi değil.
    Telefon tek hatlıdır... diğer çakmalar gibi çift hatlı değildir :)

belli başlı siteleden ekran çözünürlüğüne uygun java tabanlı oyunlar indirip oynayabilirsiniz. net girişi hızlı olmamakla birlikte fena sayılmaz. en azından işinizi görür :)

garantili olması sebebiyle fiyat konusunda yorum yapmayacağım.

İlanıma göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için çok teşekkür ederim.Bu telefonu telefoncuya götürdüm kötü niyetli olsam iphone diye satmıştım :D
    fiyat konusunda da birşeyler yapılır

• hangi telefoncu o ben kötü niyetli olabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [ALINIK] IPHONE SE 64GB
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.