Şimdi Ara

SATILIK ÇOK TEMİZ N95 8GB. UYGUN FİYAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Aslında telefonu yeni aldım ve hoşuma da gitti. Severek kullanıyorum 3 gündür. Bir çok özelliğini yeni keşfettim ve versiyonunu falan güncelledim. Yan çevirince yan dönüyor falan vs vs.

Cihazın tüm aksesuarları mevcuttur. TV Out kablosu, kumandalı ve normal kulaklığı, orjinal şarj cihazı, data kablosu. Cihaz birkaç ufak iz dışında temizdir. Ayrıntılı fotolarına verdiğim linkten ulaşabilirsiniz.

Fiyat: 460. Cüzi bir miktar pazarlık olabilir. Acer netbook (gprsmania nın sattığından) alacağımdan onun haricinde takas düşünmüyorum. Teşekkürler.

Ekleme: Yarına özel bir indirim yapabilirim.

Ekleme: Amerika dan 1450 mah. yüksek güçlü batarya siparişi vermiştim. Geldiğinde o bataryayı da hediye edeceğim alan arkadaşa. Ama 1 hafta dan fazla sürer. Kargosu bana ait olmak üzere göndereceğim.

http://www.sahibinden.com/cok_temiz_problemsiz_n95_8gb_resimler_guncellendi_-22WQQaXQQ17608499WQQpXQQdisplayitem
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgboy -- 11 Ekim 2009; 20:10:36 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• takas düşünmüyorum demişsiniz..ilanda 5800 ile takas olur demişsiniz

neyse, hayırlı satışlar
  • Evet, galiba dolandırıcıyım ben. Oradaki ilanı güncelledim ama Sahibinden biraz geç güncelliyor.

• "coskunkumral" a satılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgboy -- 11 Ekim 2009; 23:16:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.