Şimdi Ara

##Satılık>Canon S5 IS Çantasıyla (Ankara)##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz temiz ve az kullanılmıştır. Üstünde tek bir çizik yoktur.DSLR makine aldığım için satıyorum. Hiç bir arıza vermemiştir. Vatanbilgisayar faturalıdır ancak garantisi bitmiştir.Kutusu mevcut. Tüm kutu içeriği ile verilecektir.
    Canon S5 IS
    Extra olarak.
    +2gb sd card
    +Case Logic Taşıma çantası
    + 8x 2700 mah GP pil + şarj cihazı

Ankara içi satıyorum cihazı. Yüz yüze görüşerek satma taraftarıyım. Cihazı kontrol eder alırsınız.Başka şehirden almak istiyorsanız önce havale sonra kargo ve kargo ücretini alıcı ödemeli gönderebilirim.

Not: Kimsenin parasında gözüm yok. Ortalık dolandırıcı kaynarken, herkesin çekinceli davranmasına hak veriyorum ancak ben öğrenciyim, bu işin ticaretini yapmıyorum. Amacım kullanmadığım makinemi satarak aldığım Dslr makineye lens alabilmek. Yukarıdaki şartlar dışında makineyi satmayı düşünmüyorum.Çok fazla insan dolandırıcı muamelesi yapıyor pazarlık yaptıktan sonra. Yok makineyi gönder paranı havale atayım. Yok referansın yok nasıl güvenebilirim.Referansım ailemden aldığım terbiyedir, kul hakkını yemenin haram olduğunu bilmem ve hayatımı buna göre şekillendirmemdir

Fiyat: 375 TL

Fotoğraflar Satılmakta olan cihaza aittir.
     ##Satılık>Canon S5 IS Çantasıyla (Ankara)## ##Satılık>Canon S5 IS Çantasıyla (Ankara)##
     ##Satılık>Canon S5 IS Çantasıyla (Ankara)##
     ##Satılık>Canon S5 IS Çantasıyla (Ankara)## ##Satılık>Canon S5 IS Çantasıyla (Ankara)##
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.