Şimdi Ara

Satılık Canon EF 50mm. f1.8 II (Her eve lazım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Satılık Canon EF 50mm. f1.8 II (Her eve lazım) Arkadaşlar lens hakkında uzun uzadıya yazmayı gerektirecek bir şey bulamadım. Lens daha çok portre çekimlerinde tercih edilen ve her fotoğraf tutkununun elinde olmazsa olmaz lensler arasında olan bir lenstir. Özellikle f1.8 olması lensi güzel kılan en önemli sebep tabiki.
    Lens ile ilgili google da bir çok resim ve inceleme bulabilirsiniz. Lensin camında ve etrafında kozmetik açıdan herhangi bir çizik yada kusur bulunmamaktadır. Kısacası oldukça temizdir.

Lens için istediğim fiyat 160 tl dir. Araştırırsanız fiyatın oldukça uygun olduğunu görebilirsiniz. Dolayısıyla o olurmu bu olurmu demekten kaçınırsanız memnun olurum.

İrtibat:
    -------------

Gsm : 0 545 441 44 33 pm aracılığıyla da irtibaata geçebilirsiniz.

Saygılarımla... Kağan AYDOĞDU
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
     Satılık Canon EF 50mm. f1.8 II (Her eve lazım)

• Ben talibim lense. Pm atmistim ama gelmemis sanirim.
  • Hocam pm inize cevap verdim ancak sizden cvp gelmedi. isterseniz telefonla da irtibata geçebilirsiniz. Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganmit

Hocam pm inize cevap verdim ancak sizden cvp gelmedi. isterseniz telefonla da irtibata geçebilirsiniz. Saygılar...

Pmlerde sıkıntı var sanırım. Sizinki bana gelmedi. Bende dün almış bulundum :( Kısmet değilmiş. Hayırlı satışlar size.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.