Şimdi Ara

SATILIK Çakma S3 mini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILIK Çakma S3 mini
    Aliexpressden alınma hiç kullanılmamış kutusunda S3 mini. Bu cihazdan 10 a yakın getirdim ve sattım. Bu sonuncusu. Hafıza kartı takılarak gayet rahat kullanılabiliyor. Orjinalinden daha kalitesiz malzeme ve donanım olarak daha düşük. 256 RAM ve 1 GHh tek çekirdek işlemci. Daha önceki getirttiklerimi kullananlar gayet memnunlar. Bu son olarak elimde kaldı o nedenle bu fiyata (maliyetin altına) elimden çıkarmak istiyorum. Grafik isteyen oyunlar hariç diğer birçok uygulamayı çalıştırır. (viber watsapp facebook twitter bankacılık uygulamaları youtube instagram) Kamerası 3 MP. Öyle pek güzel resimler çekmeyi beklemeyin. Yarın bir kaç örnek resim ekleyebilirim.

IMEI konusunda sıkıntı yok. Kendiniz dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Eski telefonların IMEI sini yazarak kullanabilirsiniz. Yakalanırsa da tekrar değiştirirsiniz. O konu sıkıntı değil. Herhangi birine yada telefoncuya ihtiyacınız yok kendiniz değiştirebilirsiniz telefon üzerinden menüsü var. Şarz aleti kulaklığı iki adet pili hiç kullanılmamış olarak size ulaşacak. Kapalı kutu diyemiyorum çünkü çinden bu şekilde geliyor. Yani Aynı orjinal kutulu gibi ama jelatinli değil. Dilerseniz biryerlerde sizin için jelatinlettirebilirim :) Şaka bir yana fiyatına göre fena değil. Orjinal S3 antutdan 8000 civarı alıyordu yanlış hatırlamayorsam. Bu cihaz 4000 küsur alıyor. (Çakma antutu skoru değil kendim indirip kurdum antutuyu)

Resimleri yarın ekleyeceğim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Konya Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• telefonun resimlerini ve, telefon ile çekilmiş resimleri bekliyorum
  • resimler...
  • Ürün resimleri Eklendi
     SATILIK Çakma S3 mini SATILIK Çakma S3 mini SATILIK Çakma S3 mini

• Cihazla ÇEkilmiş Fotolar
     SATILIK Çakma S3 mini SATILIK Çakma S3 mini

• quote:

Orijinalden alıntı: yokan

telefonun resimlerini ve, telefon ile çekilmiş resimleri bekliyorum

resimleri ekledim haberiniz olsun. Resimler ilanın altındaki mesajlarda.

• Cepten girenler için fiyat ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık samsung mini pc
    2 ay önce açıldı
    Alınık ipad mini
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fines Sigorta

Cepten girenler için fiyat ?

Fiyat 100 tl kargo da benden.

• Gelen sorular üzerine ekleme:

S3 Mini 1:1 MTK6515 Andorid 4.1.1 4.0 inch 800*480 super AMOLED +WIFI Full function
    RAM 256 RoM 256
    3G yok zaten bilen bilir 6515 işlemcili telefonların hiçbirinde yoktur.
    Wifi çekmeme, şebeke bağlanmama, stabil çalışmama, sürekli kapanmagibi sorunları yok.

• Ekran görüntülerinden bazıları. Hafızası 16 GB görünüyor ama sadece görünüyor :)
     SATILIK Çakma S3 mini SATILIK Çakma S3 mini SATILIK Çakma S3 mini SATILIK Çakma S3 mini

• Zamanında bende forumdan almıştım, aldığım kişi özelliklerini bile bile yanlış söylemişti özelliklerini bana. Bu arada konuda doğru bilgilendirmeniz için sizi takdir ediyorum, çoğu satıcı kolay satabilmek için çakma sonuçları koyuyor Hayırlı satışlar hocam.
  • OctaCore kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Ürün yanlış bilgilerle belki kolay satılır ama sonrasında daha çok baş ağrıtır.

Bu arada ÜRÜN SAHİBİNDEN ÜZERİNDEN SATILMIŞTIR. Keşke forumdan biri alsaydı işi görülseydi. Sattığım adam da 100 e anlaşmama rağmen 90 gönderdi, sonra göndereceğim dedi ama hala gelen giden yok. 10 TL nini peşinde değilim ama bu şekilde olmamalıydı. Ben ürünü herşeyiyle anlattım. Bana "şurası da senin dediğim gibi değilmiş, daha kötüymüş" diye bir şey de demedi. Diyemez zaten. Neyse sağlık olsun.

• pm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.