Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK BYNOGAME BAKİYESİ Satın Al 1 Nisan 2018 15:54 1 1 SATILIK BYNOGAME BAKİYESİ Arkadaşlar merhaba, nasıl bir başlık açacağımı bilemedim. Ben de böyle bir şey koyayım dedim.Olayın özeti şu, aylar aylar önce bynogame'e 2000-TL para atmışım, sanırım bir item almak içindi. Ama almamışım, şimdi parayı kendim yatırdığım için çekemiyorum, benim iteme, skine, keye de ihtiyacım yok şu an. 2000-TL'ye kadar skin,key, rp, oyun satarak bynogame bakiyemi eritmek istiyorum, ilgilenen arkadaşlar benimle iletişime geçebilir. Konuşur anlaşırız.Yüklü alımlar önceliğimdir. Bakiyeyi 1-2 satışta bitirmek istiyorum.Teşekkürler.Burdan daha hızlı iletişime geçebilirsiniz, yalnız duvara yazarsanız sevinirim.https://steamcommunity.com/id/lueevael/Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Isparta Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SIFIR | Xigmatek Vector S1200W +80 Plus 1200W Power Supply - 750 TL SATILIK BYNOGAME BAKİYESİ SATILIK CS:GO KEY - ADET [7.30] TL